Header Ads


Unlabelled Ο Βράνιες πάει για παγκόσμιο ρεκόρ σε κάρτες!

Ο Βράνιες πάει για παγκόσμιο ρεκόρ σε κάρτες!


Ο Όγκνιεν Βράνιες μετρά 20 κίτρινες σε 34 επίσημα παιχνίδια του με την φανέλα της ΑΕΚ και ήδη πρόλαβε να φτάσει στην πρώτη του τιμωρία λόγω καρτών μετά από 6 αγωνιστικές!


Είναι ψυχάρα. Ατρόμητος. Δεν φοβάται να βάλει το κεφάλι του, εκεί που κάποιοι θα έτρεμαν να βάλουν έστω και το πόδι τους. Στο γήπεδο είναι ένας αληθινός κομάντο, που λατρεύει τις επικίνδυνες αποστολές. Ένας ironman που πηδάει στον… Θεό, δέρνει, δέρνεται και κάνει όλες τις βρόμικες δουλειές που προκύπτουν.

Ο Όγκνιεν Βράνιες είναι ο κακός της ΑΕΚ. Ο αμυντικός που πρεσβεύει καλύτερα από κάθε άλλον πιθανώς σε όλη τη Super League το ρητό «είτε η μπάλα είτε ο παίκτης, πότε και οι δύο μαζί». Από την ημέρα που ο Βόσνιος πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, η άμυνα της ΑΕΚ έχει βελτιωθεί αισθητά, όμως για όλα υπάρχει ένα τίμημα.

Ο Βόσνιος αμυντικός ήταν πάντα επιρρεπής στις κάρτες. Ο τρόπος που αγωνίζεται στο γήπεδο τις τραβά σαν τον μαγνήτη. Ωστόσο, φέτος το πράγμα πάει να ξεφύγει. Χρειάστηκαν μόλις πέντε 90λεπτα του Βράνιες, ώστε να φτάσει τις τέσσερις κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα και να γίνει ο πρώτος παίκτης στη Super League που τιμωρείται με ποινή μιας αγωνιστικής.

Το αστείο της υπόθεσης είναι το γεγονός πως ο Βράνιες έχει δεχθεί κάρτα σε όλα τα ματς που έχει αγωνιστεί με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα (ΠΑΣ Γιάννινα, Λάρισα, Λαμία, Αστέρας Τρίπολης) και την έχει αποφύγει μόνο στο ματς υψηλής επικινδυνότητας με τον Ολυμπιακό, που θεωρητικά η κλωτσιά θα έπρεπε να πέφτει «σύννεφο»!

Ο Βόσνιος πάει για ρεκόρ αφού αν στην σούμα προσθέσει κανείς και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Ένωσης, τότε μετρά ήδη 7 κίτρινες σε 11 επίσημα παιχνίδια, αφού έχει κιτρινιστεί σε 3 από τα 6 παιχνίδια της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ εκτός συνόρων.

Αν αθροίσει κανείς όλα του τα παιχνίδια στην Ελλάδα με την ΑΕΚ, τότε το πόρισμα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό, αφού ο Βράνιες έχει δεχθεί 20 κίτρινες σε 34 επίσημες εμφανίσεις του (δύο φορές πέρυσι αποβλήθηκε με δύο κάρτες) με τα κιτρινόμαυρα, αριθμός απίστευτος για τα δεδομένα του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Όπως προκύπτει και από τον σχετικό πίνακα με το βιογραφικό του Βόσνιο, ο Βράνιες ήταν πάντα επιρρεπής σε όλες του τις ομάδες (συνολικά έχει δεχθεί 70 κίτρινες σε 168 παιχνίδια σε όλη του την καριέρα), όμως στην Ελλάδα φαίνεται ότι το κακό έχει παραγίνει…

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.