Header Ads


Unlabelled Η Τούμπα όπως δεν την έχουν ξαναδεί οι ΠΑΟΚτζηδες! Γεμάτη Αθηναίους

Η Τούμπα όπως δεν την έχουν ξαναδεί οι ΠΑΟΚτζηδες! Γεμάτη Αθηναίους


Έχετε δει ποτέ στο γήπεδο του ΠΑΟΚ οι φιλοξενούμενοι οπαδοί να είναι περισσότεροι και να σηκώνουν πρωτάθλημα μέσα εκεί; Και όμως το έκαναν οι ΑΕΚτζήδες το 1992.




Στις 7 Ιουνίου 1992 η ΑΕΚ σήκωσε το πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα, η οποία για μία και μοναδική φορά στην ιστορία της δεν είχε ασπρόμαυρο χρώμα αλλά κιτρινόμαυρο. Ο λόγος; Οι ΠΑΟΚτσήδες έκαναν αποχή από το γήπεδο, ως μέτρο αντίδρασης προς τη διοίκηση της ομάδας και οι Ενωσίτες που ανέβηκαν στη Θεσσαλονίκη για τη φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος ήταν περισσότεροι. 6000 Ενωσίτες εκστράτευσαν στη συμπρωτεύουσα για εκείνο το παιχνίδι.

Πάνω από 100 πούλμαν ταξίδευσαν στη συμπρωτεύουσα και το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό! Το πέταλο απέναντι από τη Θύρα 4 βάφτηκε στα κιτρινόμαυρα και στο τέλος της αναμέτρησης που έληξε 2-2, βρήκε τον Δικέφαλο της Αθήνας να κάνει τον γύρο του θριάμβου. Και όλο αυτό έγινε μέσα στην Τούμπα, η οποία αν ήταν γεμάτη δεν νομίζουμε, να ήταν και τόσο φιλόξενη.



sportdog
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

  1. Στην φωτό δεν φαίνονται ούτε οι μισοί. Στην φωτό φαίνεται η θύρα 7. Δεξιά είναι η θύρα 8 που πάντα είναι γεμάτη και αυτή. Ήμουν εκεί και το λέω με καμάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.