Header Ads


Μιλάει με Σκόκο η ΑΕΚ

Μιλάει με Σκόκο η ΑΕΚ


Μια ημέρα μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της, η ΑΕΚ, μέσω εκπροσώπου της, μίλησε με την πλευρά του Σκόκο. 


Επαφές με την πλευρά του Νάτσο Σκόκο έχει ήδη η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωπος της Ένωσης έχει μιλήσει απευθείας με τον Αργεντινό άσο κάνοντας την αρχή σε μια προσπάθεια που θα καταβάλει η ελληνική ομάδα να ντύσει και πάλι στα χρώματά της έναν παίκτη που έχει αγαπηθεί αρκετά από τους οπαδούς της.

Στην «επαφή» αυτή ο Σκόκο ενημερώθηκε για τη μεγάλη θέληση των ανθρώπων της ΑΕΚ να τον εντάξουν στο ρόστερ της. Οι συζητήσεις αυτές θα συνεχιστούν και ενταθούν στο επόμενο διάστημα.

Ωστόσο πρέπει να επισημάνουμε πως δεν υπάρχει η πρόθεση να γίνει σίριαλ το θέμα της επιστροφής του Σκόκο. Εκτιμάται ότι μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα.

Πάντως, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94.6, δεν πρόκειται για την πρώτη επαφή με την πλευρά του «υδραυλικού». Είχαν προηγηθεί κι άλλες, απλά είναι πρώτη φορά που γίνεται συζήτηση απευθείας με τον Νάτσο Σκόκο.

Θυμίζουμε ότι χθες ο Μανόλο Χιμένεθ στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέρθηκε στον Σκόκο, παραδεχόμενος ότι θα είναι αρκετά σημαντικός για την Ένωση.

*sport-fm.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.