Header Ads


Unlabelled Δήλωση που θα «φτιάξει» τον κόσμο της ΑΕΚ! «Έρχεται ο μάνατζερ του Σκόκο στην Ελλάδα»

Δήλωση που θα «φτιάξει» τον κόσμο της ΑΕΚ! «Έρχεται ο μάνατζερ του Σκόκο στην Ελλάδα»


Αργεντινός δημοσιογράφος αποκαλύπτει, ότι ο εκπρόσωπος του «υδραυλικού» θα μιλήσει με την Ένωση.


Όλο και φουντώνουν περισσότερο τα σενάρια επιστροφής του Νάτσο Σκόκο στην ΑΕΚ. Μάλιστα Ο Αργεντίνος δημοσιογράφος, Φράνκο Ιντρόνα μίλησε για το θέμα και από τις δηλώσεις του φαίνεται, ότι το come back του συμπατριώτη του στην Ελλάδα δεν είναι ανέφικτο.

Ο ρεπόρτερ της Νιούελς Ολντ Μπόις μίλησε στο aek365 για το ζήτημα. Αποκάλυψε μάλιστα την έλευση του μάνατζερ του Σκόκο, Φαμπιάν Σολντίνι στη χώρα μας, για να μιλήσει με την ΑΕΚ.

«Ο Μάνατζερ του Σκόκο ταξιδεύει αυτό το καιρό στην Ευρώπη για να βρει ομάδα στον Σκόκο. Θα συναντηθεί και με ανθρώπους της ΑΕΚ. Στην Ελλάδα θα έρθει την επόμενη εβδομάδα για να μιλήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ο Σολντίνι θα συνεχίσει τα ταξίδια του ως τη τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου στην Ευρώπη. Αμέσως μετά θα ενημερώσει τον Σκόκο για το ενδιαφέρον που εισέπραξε και ακολούθως ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα αποφασίσει για το μέλλον του».

Όσον αφορά την ομάδα του Σκόκο στην Αργεντινή τόνισε: «Η Νιούελς δεν θέλει να αφήσει τον Σκόκο. Παλεύει για το Πρωτάθλημα με την Μπόκα. Αλλά έχει πάρα πολλά οικονομικά προβλήματα. Αν η ΑΕΚ κάνει μία καλή πρόταση ο Σκόκο θα φύγει».

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.