Header Ads


Απίστευτο βίντεο! ΑΕΚτζήδες βοηθάνε τραυματία ΠΑΟΚτσή στο Πανθεσσαλικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο βίντεο! ΑΕΚτζήδες βοηθάνε τραυματία ΠΑΟΚτσή στο Πανθεσσαλικό (ΒΙΝΤΕΟ)


Και όμως οι οπαδοί δεν είχαν τίποτα να χωρίσουν μετά τα θλιβερά επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.




Όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό το Σάββατο παραμένουν στην επικαιρότητα. Γιατί τα επεισόδια, τα περίμεναν όλοι. Έκανε μπαμ το θέμα, λόγω ανοργανωσιάς. Αυτό όμως που δεν περίμενε κανείς ήταν η διάρκειά τους. Επί μία συνεχόμενη ώρα ΠΑΟΚτσήδες και ΑΕΚτσήδες έπαιζαν ξύλο στην αερογέφυρα με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να είναι θεατές. Προφανώς, γιατί άφησαν να συμβούν τα έκτροπα. Τα ήθελαν να γίνουν, αφού πλέον δεν θα τεθεί ποτέ ξανά θέμα μετακινήσεων. Οπότε με την ανοχή της αστυνομίας έγινε η σύγκρουση.

«Ευχαριστήθηκαν ξύλο τα παιδιά», ανέφερε μάλιστα στον SportDog αστυνομική πηγή. Το τραγικό της υπόθεσης όμως ήταν, ότι τα παιδιά με τα «ασπρόμαυρα» πήγαν για να φάνε κόσμο και μετά τηρουσαν ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο Νάσο! Όπως σας ενημέρωσε πρώτος ο σκύλος, οι ΑΕΚτζήδες έκραζαν τους ΠΑΟΚτσήδες, επειδή έβαλαν στο παιχνίδι Σέρβους, οι οποίοι εμφανίστηκαν με ματσέτες στα χέρια.

Σε μία σύγκρουση όμως υπάρχουν τραυματίες εκατέρωθεν. Μπροστά στον πόνο και τον θάνατο μάλιστα οι άνθρωποι δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, γι'αυτό και τα βρίσκουν. Αυτό έκαναν ορισμένοι τραυματισμένοι ΠΑΟΚτσήδες, τους οποίους οι δικοί τους τους παράτησαν σαν βορά στο μανιασμένο κιτρινόμαυρο πλήθος. Όπως είναι σε θέση να γνωρίσει ο SportDog από έμπιστη πηγή, στο ιατρείο του Πανθεσσαλικού οι ΑΕΚτζήδες άκουσαν από τους τραυματίες φίλους του ΠΑΟΚ ευχαριστίες, επειδή τους βοήθησαν και επειδή δεν είχαν μαχαίρια στα χέρια τους, όπως οι ομοϊδεάτες τους.

Η μεταφορά τραυματισμένου οπαδού του ΠΑΟΚ φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο:


sportdog
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.