Header Ads


Unlabelled Δώλωση-δέσμευση Φλαμπουράρη που θα τρελάνει τους ΑΕΚτζήδες για το γήπεδο! «Σε ένα μήνα θα...»

Δώλωση-δέσμευση Φλαμπουράρη που θα τρελάνει τους ΑΕΚτζήδες για το γήπεδο! «Σε ένα μήνα θα...»


Ο υπουργός επικρατείας μίλησε για το φλέγον ζήτημα που απασχολεί την Ένωση.


Στην ΑΕΚ περίμεναν την έκδοση της οικοδομικής αδείας για να ξεκινήσουν τα έργα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ωστόσο δημιουργήθηκε πρόβλημα, αφού ο Δήμος δεν εγκρίνει την υψομετρική μελέτη και το ζήτημα κόλλησε ξανά στη γραφειοκρατία.

Τις τελευταίες ημέρες διαρρέεται η πιθανότητα να δοθεί κυβερνητική λύση, κάτι που επιβεβαίωσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Ο πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στη Νέα Ιωνία, σε φιλικό παλαιμάχων της ΑΕΚ, όπου δεσμεύτηκε πως μέσα σε ένα μήνα θα έχει ψηφιστεί από τη Βουλή η τροπολογία που θα ανοίξει τον δρόμο για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς».

«Το αργότερο σε ένα μήνα θα έχει λυθεί το πρόβλημα της ΑΕΚ. Το θέμα είναι καθαρά διαδικαστικό και πρέπει να γίνει με τον σωστό τρόπο. Θα γίνει με τροπολογία που θα κατατεθεί και θα ψηφιστεί από την Βουλή των Ελλήνων. Η ΑΕΚ δικαιούται γήπεδο στη Φιλαδέλφεια και θα το χτίσει», τόνισε ο υπουργός στους παλαίμαχους και τους παρευρισκόμενους.

Αυτή η δήλωση μπορεί να τρελάνει τους ΑΕΚτζήδες θετικά και αρνητικά. Γιατί ο Φλαμπουράρης έχει κάνει και στο παρελθόν αισιόδοξες προβλέψεις για το γήπεδο που δεν βγήκαν ποτέ...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.