Header Ads


Βασικός ο Αραούχο το βράδυ!

Βασικός ο Αραούχο το βράδυ!


Μετά το πρωινό προπονητικό... ξεμούδιασμα στα Σπάτα όλα δείχνουν ότι ο Αργεντίνος φορ θα είναι στο αρχικό σχήμα του Μανόλο Χιμένεθ στον αποψινό αγώνα με τον Λεβαδειακό.


Την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά βασικό με την φανέλα της ΑΕΚ τον Σέρχιο Αραούχο θα έχουν όσοι Ενωσίτες δώσουν το παρόν στον αγώνα - ρεβάνς με τον Λεβαδειακό απόψε στις 7.30 μ.μ στο ΟΑΚΑ.

Μετά το πρωινό προπονητικό... ξεμούδιασμα που έκαναν οι παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα ο Μανόλο Χιμένεθ έδειξε μέσω κάποιων ασκήσεων ότι στην κορυφη της επίθεσης θα χρησιμοποιήσει, το βράδυ, βασικό τον  Αργεντινό γκολτζή! Αυτό δεν μπόρεσε να φανεί από το χθεσινό διπλό γιατί την ώρα της χθεσινής προπόνησης δεν είχε ολοκληρωθεί η απαραίτητη διαδικασία από την Ισπανική Ομοσπονδία ώστε να εκδοθεί το δελτίο του παίκτη και έτσι στην κορυφή στο διπλό είχε παίξει ο Μπακασέτας.

Μετά την αλλαγή αυτή και με τον Αραούχο να ξεκινάει βασικός παίζεται μια θέση, αυτή πίσω από τον φορ, μεταξύ του Μπακασέτα και του Αϊντάρεβιτς που ήταν βασικός στο χθεσινό διπλό με τον Ελληνα επιθετικό να έχει πολλές πιθανότητες.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.