Header Ads


Unlabelled Δεν παίζει μόνη της η ΑΕΚ για Βράνιες - Η «σφήνα» που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Δεν παίζει μόνη της η ΑΕΚ για Βράνιες - Η «σφήνα» που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα


Η Ένωση έχει ως πρώτο στόχο για τα μετόπισθεν τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό, αλλά η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή όσο παρουσιάζεται…


Η ΑΕΚ αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως δραστήρια στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Άλλωστε, είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι της Ένωσης θα κινηθούν για την απόκτηση επιθετικού, εξτρέμ, αριστερού μπακ, αλλά και στόπερ.

Μάλιστα, όσον αφορά στην επικείμενη μεταγραφή κεντρικού αμυντικού, ακούγεται έντονα ότι η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Βόσνιου διεθνούς, Όγκνιεν Βράνιες. Πρόκειται για μια προσιτή και ταυτόχρονα αξιόλογη περίπτωση αμυντικού καθώς στα 27 του χρόνια μετρά 28 συμμετοχές με την εθνική του ομάδα, ενώ έχει αγωνιστεί και στο Μουντιάλ του 2014.

Πάντως, η υπόθεση ίσως να μην είναι και τόσο εύκολη για τον Δικέφαλο όσο παρουσιάζεται. Ο Βράνιες αγωνίζεται στη ρωσική Τομ Τομσκ και παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2018, ο προπονητής του αποκάλυψε πως ο Βόσνιος έχει διαμηνύσει στους παράγοντες της ομάδας ότι επιθυμεί να λάβει την ελευθέρας του. Σε διαφορετική περίπτωση, θα καταθέσει προσφυγή εξαιτίας των σοβαρών καθυστερήσεων στις πληρωμές που υφίστανται στον σύλλογο.

Αυτά είναι τα καλά νέα για τον δικέφαλο και συνεπώς, το μέλλον του Βράνιες είναι μακριά από τη Ρωσία, γεγονός που θέλει να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ για να τον αποκτήσει. Ωστόσο, υπάρχει και μια άλλη διάσταση. Ο ίδιος ο παίκτης ίσως έχει άλλα σχέδια αφού αποκάλυψε ότι θέλει να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα, στον οποίο αγωνίστηκε το διάστημα 2009-11, ενώ οι δυο πλευρές έχουν ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις.

Χαρακτηριστικά, ο Βόσνιος στόπερ είπε τα εξής σε δηλώσεις του στο σέρβικο σάιτ «Mondo» πριν από τέσσερις ημέρες: «Εχω μιλήσει με τον Ζβέζνταν Τέρζιτς (σ.σ. πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα). Ακόμη δεν έχουμε συμφωνήσει σε όλα, αλλά περιμένω πως θα το κάνουμε σύντομα. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν έχει ξεκινήσει, ακόμη δεσμεύομαι με συμβόλαιο, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο για τη νέα μου ομάδα. Φυσικά και θα ήθελα να επιστρέψω στον Αστέρα».

Συνεπώς, ναι μεν η ΑΕΚ προσπαθεί να ντύσει στα κίτρινα τον Βράνιες, ωστόσο δεν παίζει μόνη της στην κούρσα της απόκτησής του. Το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα όχι μόνο είναι υπαρκτό, απ' ότι φαίνεται, αλλά βρίσκεται σε τόσο προχωρημένο στάδιο ώστε οι Σέρβοι να θεωρούν τελειωμένη την μεταγραφή του!

Όλα αυτά φυσικά θα μπορούσαν να είναι και μια πίεση του Βόσνιου στην ΑΕΚ. Από το ρεπορτάζ της οποίας πάντως βγαίνει ότι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του παίκτη.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.