Header Ads


Έπαιξε για 10 λεπτά η Μίλαν και τους «τελείωσε»!

Έπαιξε για 10 λεπτά η Μίλαν και τους «τελείωσε»!


Η Μίλαν κατάπιε μέσα σε εννέα λεπτά τον Ολυμπιακό επικρατώντας τελικά με 3-1. Παρότι προηγήθηκαν και παρότι η ομάδα του Γκατούζο παρουσίαζε θλιβερό θέαμα οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να γνωρίσουν εύκολη ήττα καθώς δέχθηκαν τρία γκολ σε εννέα λεπτά.
Οι "ροσονέροι" σκόραραν μόλις στο 6ο λεπτό αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ καθώς ο εκτεθειμένος Καστιγέχο έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα παρότι θα κατέληγε εκεί μετά την κεφαλιά του Μποναβεντούρα. Στο 14' ήρθε το γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Γκερέρο να πιάνει την κεφαλιά και να γράφει το 0-1. Ο Ναουέλ σούταρε από 30 μέτρα στο 22' με την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι. HΜίλαν κέρδισε φάουλ σε ιδανικό σημείο στο 32' με τον Ιγκουαΐν όμως να στέλνει την μπάλα άουτ. Τρία λεπτά μετά ο Ναουέλ επιχείρησε να "κρεμάσει" τον Ρέινα με την μπάλα να φύγει ψηλά άουτ. Στην επόμενη φάση ο Ιγκουαΐν βγήκε τετ α τετ με τον Σα αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Η Μίλαν πίεζε και στο 38' ο Καστιγέχο έκοψε για τον Ιγκουαΐν που δεν πήγε προς την μπάλα ενώ ήταν αμαρκάριστος.  Στο 41' ο Καστιγέχο σηκώθηκε ανενόχλητος αλλά δεν βρήκε την μπάλα σωστά και έφυγε άουτ. Τρία λεπτά μετά ήταν ο Σαπάτα που έπιασε την κεφαλιά αλλά και πάλι η μπάλα δεν βρήκε στόχο.

Με το καλημέρα στην επανάληψη ο Ολυμπιακος απείλησε με σουτ του Γκιγέρμε (μπλόκαρε ο Ρέινα). Στο 50' ο Σούσο ελευθερώθηκε ωραία ο Σα μπλόκαρε το σουτ του. Ο Ισπανός απείλησε και στο επόμενο λεπτό με σουτ. Επτά λεπτά μετά σε πανομοιότυπη φάση με το γκολ ο Κούτρης έκανε τη σέντρα και ο Γκερέρο έπιασε την κεφαλιά αλλά αυτή τη φορά η μπάλα έφυγε πολύ άουτ. Στο 66' σε μια από τις αστείες φάσης της σεζόν ο Σαπάτα ανενόχλητος στο ύψος του πέναλτι έκανε τσαφ και δεν βρήκε την μπάλα. Στο 70' όμως ο Κουτρόνε δεν βρήκε αέρα και με το κεφάλι έκανε το 1-1. Τέσσερα λεπτά μετά ο Φετφατζιδης δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση με την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι. Στο 77' ήρθε το 2-1 με την πρώτη αξιόλογη ενέργεια του Ιγκουαΐν. Ο Πιπίτα άδειασε τον Σισέ και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ολυμπιακός παρουσίασε οικτρή εικόνα αμυντικά και στο 79' ήρθε το 3-1 όταν ο Τσαλχάνογλου έκοψε την μπάλα και ο αμαρκάριστος Κουτρόνε έσπρωξε την μπάλα στην κενή εστία. Από εκεί και πέρα η Μίλαν ουσιαστικά παράτησε το ματς. Παρ' όλα αυτά στο 91' είχε καλή ευκαιρία με τον Μπορίνι και δοκάρι στο 93' με τον Τσαλχάνογλου.

ΜΙΛΑΝ: Ρέινα, Καλάμπρια, Σαπάτα, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Μπακαγιόκο, Μπίλια, Μποναβεντούρα (55'Τσαλχάνογλου), Σούσο (80'Μπορίνι), Καστιγέχο (55'Κουτρόνε), Ιγκουαΐν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Κούτρης, Σισέ-Μιράντα, Τοροσίδης (77'Μεριά), Γκιγέρμε, Νάτχο, Τουρέ (83'Φορτούνης), Ναουέλ (72'Ποντενσε), Φετφατζίδης, Γκερέρο.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.