Header Ads


ΑΕΚ - ΟΠΑΠ: «Μαζί και πάλι στην κορυφή» (vid)

ΑΕΚ - ΟΠΑΠ: «Μαζί και πάλι στην κορυφή» (vid)


Ο ΟΠΑΠ παρουσίασε την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ και το παρών έδωσαν ο Μαρίνος Ουζουνίδης και παίκτες της ομάδας.
Στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, οι δύο πλευρές παρουσίασαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με στόχο και πάλι την κορυφή.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Ντάμιαν Κοπ (διευθύνων σύμβουλος ΟΠΑΠ): «Είμαστε εδώ για να ξεκινήσει μια ακόμα επιτυχημένη συνεργασία με την ΑΕΚ. Αυτή η συνεργασία έχει συνδυαστεί με μεγάλες επιτυχίες. Αυτή η σεζον ξεκινά με την ΑΕΚ πρωταθλήτρια και μοναδική εκπόοσωπο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΟΠΑΠ συμβάλλει στην εξέλιξη του αθλητισμού και στην διάδοση των ιδεών. Είμαστε χαρούμενοι σήμερα για να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας με την ΑΕΚ. Το πρωτάθλημα και η επιστροφή στους ομίλους έχει κάνει χαρούμενους όλους τους οπαδούς της ΑΕΚ. Θα γίνουν πολύ μεγάλα παιχνίδια με τρία σπουδαία κλαμπ, όπως είναι η Μπάγερν, ο Άγιαξ και η Μπενφίκα». 

Μηνάς Λυσάνδρου (α' αντιπρόεδρος ΑΕΚ): «Βρισκόμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ. Μια εταιρία που στηρίζει όλα τα αθλήματα και το ποδόσφαιρο. Θα είναι και φέτος ο κεντρικός χορηγός και ελπίζουμε να φέρει το ίδιο καλή τύχη όπως και πέρσι. Θα κριθεί ποσο καλότυχο ειναι το νέο logo. Η επιστροφή μας στην κορυφή και η πορεία μας στην Ευρώπη δείχνει οτι η ΑΕΚ επέστρεψε εκεί που της αρμόζει σφραγίζοντας τη με την επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα αυτά δεν θα μπορούσαμε χωρίς τον βασικό μας χορηγό, την ΟΠΑΠ ΑΕ. Η ΑΕΚ ειναι κάτι μεγαλύτερο απο μια ομάδα και ο ΟΠΑΠ κάτι μεγαλύτερο απο μια εταιρία. Ελπίζω του χρόνου να πάμε ενα βήμα πιο μπροστά». 

Μαρίνος Ουζουνίδης: «Είναι μεγάλη χαρά για την ομάδα μας στην προσπάθεια της να εχει μια τόσο καλή συνεργασία. Εύχομαι κάθε χρόνο να μεγαλώνει τόσο ο ΟΠΑΠ όσο και η ομάδα μας ως σύλλογος. Σας ευχαριστούμε και ελπίζω τα καλύτερα να είναι μπροστά μας». 

Αντρέ Σιμόες: «Ο ΟΠΑΠ εδω και 60 χρονια εχει συνεισφέρει στην κοινωνία και στον αθλητισμό. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον οργανισμο. Ελπίζουμε να έχουμε μια συνεργασία που θα έχει βάθος στον χρονο». 







sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.