Header Ads


«Επίσκεψη» για τους Γαλανόπουλο – Γιαννιώτα στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα»

«Επίσκεψη» για τους Γαλανόπουλο – Γιαννιώτα στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα»


Παρέλαση ατζέντηδων έπαιξε το βράδυ της Τετάρτης (19/9) στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα». Στο πρώτο ραντεβού της Ένωσης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έδωσε το παρών (και) ο agent Πολ Κουτσολιάκος, που διατηρεί δύο δικούς τους παίκτες στους «κιτρινόμαυρους».
Μία εξέδρα μόνοι τους ήταν οι ατζέντηδες που βρέθηκαν στο γήπεδο του Άγιαξ για τον αγώνα με την ΑΕΚ, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Λογικό κι αναμενόμενο, δεδομένου πως η ολλανδική ομάδα αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια την…χαρά των μανατζαρέων και των σκάουτερ.

Μια φορά, τον Πολ Κουτσολιάκο δεν «μαγνήτισε» στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» κάποιος ποδοσφαιριστής του Άγιαξ, αλλά δύο παίκτες της ΑΕΚ που βρίσκονται κάτω από την μανατζερική στέγη του.

Ο λόγος, για τους Γιάννη Γιαννιώτα και Κώστα Γαλανόπουλο.

Ο ομογενής ατζέντης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και τους δύο στα…βαθιά νερά της πρεμιέρας των ομίλων του «Τσου – Λου» και να συζητήσει μαζί τους μετά το τέλος του αγώνα.

Κάτι που σημειωτέων συνέβη σε μια περίοδο όπου πολλά κυκλοφορούν και γράφονται, σχετικά με το scouting report ευρωπαϊκών συλλόγων για τον Κώστα Γαλανόπουλο.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.