Header Ads


Unlabelled Ώρα ανανεώσεων στην ΑΕΚ - Ποιοι παίρνουν σειρά!

Ώρα ανανεώσεων στην ΑΕΚ - Ποιοι παίρνουν σειρά!


Ο Μπάρκας, ο Τσιντώτας και ο Μπακάκης ήταν μόνο η αρχή, ποιοι παίρνουν σειρά το αμέσως επόμενο διάστημα…
Πατάει γκάζι και στο κομμάτι των ανανεώσεων η ΑΕΚ! Η αρχή ουσιαστικά είχε γίνει με τον Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος αποτελούσε βασική προτεραιότητα, ενώ η συνέχεια δόθηκε σήμερα, όπου η Ένωση «έδεσε» και τον έτερο γκολκίπερ της, Παναγιώτη Τσιντώτα, μέχρι το 2023, όπως και τον Μιχάλη Μπακάκη πριν λίγα λεπτά!

Πρόκειται για μια επιβράβευση για τον «Τσίντω», ο οποίος έδειξε την αξία του κατά την περσινή σεζόν και με δεδομένο πως το συμβόλαιο του ήταν χαμηλό, η διοίκηση αποφάσισε να του προσφέρει αναπροσαρμογή με αυξημένες αποδοχές φυσικά και επέκταση.

Οι ανανεώσεις, βεβαίως, δεν σταματούν εδώ για την πρωταθλήτρια Ελλάδος, που πλέον φουλάρει να κλείσει και τις υπόλοιπες υποθέσεις.

Αρχικά με τον Αντρέ Σιμόες, με τον οποίο, όπως έχουμε επαναλάβει, έχει γίνει σοβαρή προεργασία για οριστική συμφωνία και εν συνεχεία με τους Βασίλη Λαμπρόπουλο και Τάσο Μπακασέτα, μια τετράδα παικτών που έχει «συνδεθεί» με τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας και έχει σημαντικότατο ρόλο στα πλάνα Ουζουνίδη.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και οι υποθέσεις των Έλντερ Λόπες – Ροντρίγκο Γκάλο, τα ονόματα των οποίων θα πέσουν στο τραπέζι μετά τις εξελίξεις με τους παραπάνω τέσσερις που προηγούνται.

Εκτίμηση των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τις ανανεώσεις κανενός εκ των προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών και ο μόνος λόγος αποχώρησης από την ομάδα, θα είναι να προκύψει κάποια σοβαρή πρόταση για κάποιον από τους παραπάνω…

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.