Header Ads


Είπε το «ναι» και μένει στην ΑΕΚ ο Χάντερ!

Είπε το «ναι» και μένει στην ΑΕΚ ο Χάντερ!


Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φορά και τη νέα σεζόν ο Βινς Χάντερ, ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση της Ένωσης και θα ενισχύσει την ομάδα του Λούκα Μπάνκι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Μετά τον Μάλκολμ Γκρίφιν, ο Βινς Χάντερ είναι ο δεύτερος ξένος στο ρόστερ της ΑΕΚ. Ο εκρηκτικός σέντερ, που ήταν ένας από τους παίκτες που βοήθησαν την Ένωση να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος και το Champions League της περσινής σεζόν, δίνοντας όγκο και δύναμη στο «κιτρινόμαυρο» καλάθι.

Ο Αμερικανός σέντερ ήταν ένας από τους παίκτες που είχε ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή ο Λούκα Μπάνκι και είχε ζητήσει την παραμονή του στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Η ΑΕΚ, με κινήσεις του Μάκη Αγγελόπουλου, ενέτεινε τις προσπάθειες και εν τέλει κατάφερε να αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι», κάτι που σημαίνει πως ο Χάντερ επιστρέφει στην Αθήνα για να ενισχύσει για μία ακόμα φορά την ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Χάντερ πήρε μέρος στο Summer League του Λας Βέγκας, με τη φανέλα των Λος Άντζελες Κλίπερς, θέτοντας ως πρώτο στόχο του να βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, ενώ και ο τραυματισμός του προς το τέλος των υποχρεώσεών του στο Λας Βέγκας ουσιαστικά αποτέλεσε την αρχή του τέλους της παρουσίας του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η Ένωση είχε σαν πρώτο στόχο της τον Χάντερ, ο οποίος είχε μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στη χώρα μας και εν τέλει κατάφερε να τον κάνει –εκ νέου- δικό της, βάζοντας στη… μηχανή της έναν σέντερ ευέλικτο που μπορεί να προσφέρει πολλά σε παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη, αλλά και στο post.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.