Header Ads


Unlabelled Το νέο «χτύπημα» από Παναθηναϊκό και ο... Τουρέ!

Το νέο «χτύπημα» από Παναθηναϊκό και ο... Τουρέ!


Και εκεί που το κλίμα ήταν βαρύ στην ΑΕΚ όσον αφορά τα μεταγραφικά, η κατάσταση άρχισε να αλλάζει τις τελευταίες ώρες. Οι εξελίξεις φέρνουν Μπογέ και Άλεφ στην Ένωση, ενώ στο ρεπορτάζ παίζει επαναθέρμανση του ενδιαφέροντος για τον Πόνσε.
Η περίπτωση Λουντ φαντάζει ιδανική και πολλοί ισχυρίζονται ότι επειδή ο Ουζουνίδης τον ξέρει, θα ανάψει το πράσινο φως για την προσθήκη του. Ακόμα όμως δεν είναι σίγουρη η μεταγραφή του Φινλανδού, αφού η ΑΕΚ ενδέχεται να εξετάσει και άλλες περιπτώσεις πριν καταλήξει σε αυτή του πρώην μέσου του Παναθηναϊκού.

Ο Άλεφ έρχεται με περγαμηνές στην ΑΕΚ. Δεν είναι λίγοι αυτοί που τον κατανομάζουν νέο Γιάγια Τουρέ. Ειδικά στην Κύπρο πίνουν νερό στο όνομά του. Όσον αφορά τις λεπτομέρειες του ντιλ, η Μπράγκα δεν θέλει να κρατήσει τον Βραζιλιάνο.


Έτσι η Ένωση θα κάνει μία σύμφωνία τύπου Λιβάγια. Θα δώσει 200.000 Ευρώ για το loan fee και εφόσον ο Άλεφ της κάνει, θα πληρώσει την οψιόν αγοράς (για τον Κροάτη έδωσε 1,8 εκατ.Ευρώ στη Λας Πάλμας) και ο Βραζιλιάνος θα κληθεί να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.