Header Ads


Unlabelled Mεταγραφάρα ο Πανιώνιος - Kλέβει τον μεγάλο γκολτζή της Super League - Άφωνοι όλοι οι μεγάλοι

Mεταγραφάρα ο Πανιώνιος - Kλέβει τον μεγάλο γκολτζή της Super League - Άφωνοι όλοι οι μεγάλοι


Το πρώτο «μπαμ» του Ανιγκό στη Νέα Σμύρνη.


Όνομα που έχει συζητηθεί σε μεγάλες ομάδες θέλει να πάρει ο Ανιγκό στον Πανιώνιο.

Ο Ζοσέ Ανιγκό βρίσκεται προ των πυλών του Πανιωνίου, αφού μετά και την επίσημη αποχώρηση του Μιχάλη Γρηγορίου από τον πάγκο της ομάδας της Νέας Σμύρνης άνοιξε ο δρόμος για τον τεχνικό του Λεβαδειακού. Οι δύο πλευρές έχουν φτάσει ήδη σε καταρχήν συμφωνία και απομένουν λεπτομέρειες προκειμένου να πέσουν και οι υπογραφές και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Ο Ανιγκό, μάλιστα, έχει ήδη προχωρήσει και σε έναν πρώτο, πρόχειρο σχεδιασμό για την επόμενη μέρα και σ' αυτό υπάρχουν δύο - τρία ονόματα μεταγραφικών στόχων. Έναν εκ των οποίων τον είχε στον Λεβαδειακό και θα προσπαθήσει να τον πάρει στη Νέα Σμύρνη, αν και βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων.

Ο λόγος για τον πρώτο σκόρερ του φετινού Λεβαδειακού, Πέτρο Γιακουμάκη. Εφτά γκολ σε 29 συμμετοχές σημείωσε ο 29χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει... γυαλίσει σε πολλές ομάδες. Μεταξύ των οποίων και ξένοι σύλλογοι, αλλά και μεγάλες ομάδες της Ελλάδας.

Ο Πανιώνιος ελπίζει στην καλή σχέση του Ανιγκό με τον ποδοσφαιριστή. Μην ξεχνάμε πως ήταν βασικός και αναντικατάστατος καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Και αυτό θα του πει για να τον πείσει να πάει στον Πανιώνιο. Πως δεν πρόκειται να τον... κουνήσει κανένας από την βασική ενδεκάδα. Και πως στον Πανιώνιο θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις μετοχές του, ώστε να βρει ένα ακόμα καλύτερο συμβόλαιο σε ένα χρόνο.

*pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.