Header Ads


Unlabelled Ξέσπασε ο Ουζουνίδης: «Ανυπόληπτος ο Παναθηναϊκός - Έχω βαρεθεί…»

Ξέσπασε ο Ουζουνίδης: «Ανυπόληπτος ο Παναθηναϊκός - Έχω βαρεθεί…»


Ποιο είναι το μεγάλο παράπονο του Έλληνα τεχνικού;


Στη φάση της αποβολή του Ινσούα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι έχει βαρεθεί να βλέπει τον Παναθηναϊκό να παίζει με πάικτη λιγότερο!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Μπήκαμε καλά στο ματς και θελήσαμε να πιέσουμε. Κάναμε τις φάσεις μας αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Στη συνέχεια από μία κίνηση που ξέραμε δεχθήκαμε το γκολ. Όταν χάνεις 3-0 σε ένα ντέρμπι είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Να την κρατήσουμε με όσο περισσότερη αξιοπρέπεια γίνεται ως το τέλος. Τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός είναι ανυπόληπτος από κάποιους κυρίους. Αν δεν σέβονται εμάς ας σεβαστούν όλα αυτά που γίνονται τελευταία. Εμείς παίζουμε μόνο για εμάς και ό,τι μπορούμε θα κάνουμε. Με τις κάρτες και τους τραυματισμούς πάλι θα έχουμε απουσίες».

Για το αν θεωρεί ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο η αποβολή: «Ήταν φανερό αυτό. Μέχρι εκείνο το σημείο ήμασταν καλύτεροι. Έχω βαρεθεί όσο είμαι στον Παναθηναϊκό να παίζουμε με δέκα και εννιά παίκτες. Αυτό δεν έχει να κάνει την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ».

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.