Header Ads


Unlabelled Ασύλληπτο άρθρο από Κετσετζόγλου για την απόφαση στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και το -10 που... αποφασίστηκε!

Ασύλληπτο άρθρο από Κετσετζόγλου για την απόφαση στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και το -10 που... αποφασίστηκε!


Ο Κώστας Κετσετζόγλου αφήνει για λίγο στην άκρη το ματς με τον Λεβαδειακό και εν αναμονή της απόφασης της επιτροπής Σκουτέρη γράφει για μια λογική προσέγγιση μιας... παράλογης αλλαγής νομικής γραμμής.


Τα εισιτήρια του ΑΕΚ - Λεβαδειακός ίσως να τελειώνουν τώρα που εσύ φίλε μου διαβάζεις, οπότε αν είσαι ΑΕΚ και δεν έχεις ήδη πάρει εισιτήριο βάλε... προτεραιότητες... Οι υπόλοιποι ας κάνουμε μια συζήτηση για το θέμα των τελευταίων... 40 ημερών. Την απόφαση για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Μια υπόθεση που σε μια κανονική χώρα  θα είχε τελεσιδικήσει προ πολλού.

Όσο περνάει ο καιρός λοιπόν αλλάζουν πράγματα. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ βέβαια γιατί η ΑΕΚ είναι σταθερή. Τώρα στην πρώτη γραμμή του ΠΑΟΚ είναι η προοπτική συνέχισης του αγώνα χωρίς άλλες ποινές για τις ομάδες με τα τελευταία 6 λεπτά με 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ με το γκολ που κατακυρώθηκε αφού ο Κομίνης το... ξανασκέφτηκε μετά την είσοδο του όπλου και των μπράβων.

Επειδή κάποια στιγμή θα βγει η απόφαση λοιπόν ακόμη κι αν ο Σκουτέρης δυσκολεύεται να συμβιβαστεί με το ότι θα φύγει από τη... δημοσιότητα και επειδή τα νομικά επιχειρήματα έχουν κουράσει, ας δούμε λίγο την κοινή λογική πάνω σε αυτή τη νέα φημολογία. Που ευχής έργο είναι να δείχνει μόνο τον πανικό της πλευράς του ΠΑΟΚ και όχι τίποτε άλλο.

Γιατί θυμίζω πως και στην υπόθεση Γκαρθία κάποια στιγμή το έργο γύρισε από την γραμμή καταδίκης Ολυμπιακού για αποχώρηση στην μη αφαίρεση βαθμών και μη τιμωρία έδρας και περιέργως επιβεβαιώθηκε.

Πάμε λοιπόν. Τα σημάδια πως η Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 θα ήταν μία ιδιαίτερη ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν εμφανή, αφού  01:00 τα ξημερώματα δημοσιεύθηκε η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ με την οποία άνοιξε την Τούμπα για τον αγώνα που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί 18 περίπου ώρες μετά και επεστράφησαν οι 3 βαθμοί στον ΠΑΟΚ που είχαν αφαιρεθεί με την πρωτοβάθμια απόφαση.

Την στιγμή της επίσημης ανακοίνωσης της απόφασης επικρατούσαν τα εξής δεδομένα παγκοσμίως: Στην Αργεντινή ήταν Σάββατο 7 το απόγευμα, στο Σίδνεϊ 8 η ώρα πρωί Κυριακής, στη Μόσχα επίσης 01.00, στο Λας Βέγκας 3 απόγευμα Σαββάτου και στο Πακιστάν 4 ξημερώματα Κυριακής. Σε καμία χώρα του κόσμου δεν ήταν εργάσιμη ώρα ή μέρα.

Μόλις ανακοινώθηκε η οριστική διακοπή του αγώνα λόγω του ντου, του όπλου, των μπράβων και του μπάχαλου στον αγωνιστικό χώρο, ο ΠΑΟΚ δήλωνε πως ο αγώνας δήθεν διεκόπη με υπαιτιότητα της ΑΕΚ, η οποία όχι μόνο θα έχανε τον αγώνα, αλλά και άλλους 10 βαθμούς λόγω άρνησης να βγει στον αγωνιστικό χώρο. Eιπώθηκε μάλιστα και στην Αθλητική Κυριακή από τον ρεπόρτερ ΠΑΟΚ ότι το ματς εληξε 1-0 υπέρ ΠΑΟΚ και... διεκόπη σε βάρος της ΑΕΚ και αργότερα το ίδιο μεταδόθηκε κι από το συνδρομητικό κανάλι.

Βέβαια στην κατάθεσή του ο Κομίνης λέει πως μόλις ανακοίνωσε πως ο αγώνας διακόπτεται οριστικά λόγω των γεγονότων που συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο, ο ΠΑΟΚ ζήτησε επί τόπου να κάνει ένσταση επί του φύλλου αγώνος. Αφού όμως η ΑΕΚ φταίει, γιατί ο ΠΑΟΚ ζήτησε να κάνει ένσταση;

Την Τρίτη μετά το αγώνα ο ΠΑΟΚ καταθέτει ένσταση στην Super League και ζητά να του κατακυρωθεί ο αγώνας και να χάσει η ΑΕΚ 10 βαθμούς λόγω άρνησης να βγει να παίξει.

Στη διαδικασία στο πειθαρχικό όργανο της Super League o ΠΑΟΚ είχε βασικό αίτημα την κατακύρωση του αγώνα υπέρ του και την τιμωρία της ΑΕΚ. Το ίδιο έγραφαν και οι "γύρω" απ’ την ομάδα. Ζητούσαν επίμονα τον Κομίνη ο οποίος τελικά κλήθηκε να καταθέσει τις απόψεις του. Ζητούσαν την επίσημη προσκόμιση βίντεο από την αστυνομία το οποίο πήγε, απλά έδειχνε τον Σαββίδη να τρέχει πίσω από τον Κομίνη και τους άλλους διαιτητές την ώρα που αυτοί έτρεχαν να μπουν στα αποδυτήριά τους!

Ο ΠΑΟΚ μίλαγε για δίκαιη δίκη από τον Καποδίστρια, σε αντίθεση με την δήθεν μεροληπτική στάση της Σκολαρίκη.

Η πρωτόδικη απόφαση βγαίνει και ξαφνικά ο ΠΑΟΚ αλλάζει στάση και βάζει και τον κο Καποδίστρια  απέναντι στον μόνιμα αθώο ΠΑΟΚ, μαζί μ αυτούς που τον αδικούν.

Ο ΠΑΟΚ καταθέτει έφεση και φωνάζει πως απέδειξε πως η ΑΕΚ φταίει που δήθεν "έγραψε" τον Κομίνη που ήθελε να συνεχίσει τον αγώνα και δεν μπόρεσε αφού η ΑΕΚ δεν βγήκε μαζί του στο γήπεδο. Παραμένει λοιπόν βασικό επιχείρημα πως η ΑΕΚ φταίει που δεν βγήκε και πως ο αγώνας πρέπει να κατακυρωθεί υπέρ του ΠΑΟΚ.

Ως δια μαγείας, λίγες μέρες μετά, με αποκορύφωμα την εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων, ο ΠΑΟΚ, αν και επιμένει πως η ΑΕΚ δεν βγήκε, δημοσιοποιώντας και βίντεο, ζητά να συνεχιστεί ο αγώνας από εκεί που διακόπηκε! Στηρίζεται στο βίντεο, αλλά κάνει στροφή ως προς το αίτημα!

Μα αν από το βίντεο αποδεικνύεται πως η ΑΕΚ φταίει, τότε γιατί να μην μείνουν πιστοί στην αρχική θέση για καρατόμηση της ΑΕΚ και το γυρνάνε στην "υπεράνω" θέση περί συνέχισης αγώνα; Πώς άλλαξε τόσο απότομα η στάση περί φταίχτρας ΑΕΚ; Ειδικά στο timing που προσκομίζεται) βίντεο που δήθεν την καταδικάζει; Κατατεθειμένο βίντεο που εν τω μεταξύ όπως διαλαλούν όπου σταθούν και όπου βρεθούν έχει διάρκεια 4 ωρών, ήτοι 240 λεπτών, δηλαδή 1440 δευτερολέπτων! Με hot καταδικαστικό απόσπασμα 61 από τα 1440 δευτερόλεπτα που δείχνουν τους εκτός ενδεκάδας Τζανετόπουλο, Τσιντώτα και Λόπες να κάνουν το έγκλημα να σκάνε χαμόγελο μετά από σχεδόν μιάμιση ώρα στα αποδυτήρια. Άρα: με βάση το βίντεο που οι ίδιοι διέρρευσαν στα δικά τους μέσα και που τελικά αποκαλύφθηκε η ένοχη στάση της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει δικαστικώς το παιχνίδι.

Τότε γιατί ζητάει να συνεχιστεί από το 89; Ή πάνε να μας τρελάνουν ή ακούνε φωνές στον ύπνο...

sdna
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.