Header Ads


Unlabelled Χέμεθ: «Περιμένω Λιβάγια και Αραούχο στην προετοιμασία»

Χέμεθ: «Περιμένω Λιβάγια και Αραούχο στην προετοιμασία»


Ο τεχνικός της Λας Πάλμας, Πάκο Χέμεθ, ξεκαθαρίζει ότι περιμένει τους επιθετικούς της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια και Σέρχιο Αραούχο, στη θερινή προετοιμασία. 


Τι λέει για το βάρος του Εμάνουελ Εμενίκε, τον Όσκαρ Γκαρθία και τον Πίτι.

Ο Μάρκο Λιβάγια πέτυχε το μοναδικό γκολ νίκης (1-0) της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Μαζί με τον Σέρχιο Αραούχο οδηγούν την Ένωση στην κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αμφότεροι, ωστόσο, ανήκουν στη Λας Πάλμας, από την οποία τους απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τη θερινή μεταγραφική περίοδο του 2017. Για τον Κροάτη έχει τεθεί οψιόν αγοράς ύψους 1,8 εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι (με το πέρας του δανεισμού), ενώ για τον Αργεντινό δεν έχει τεθεί.

Το Sport24.gr συνομίλησε με τον τεχνικό της ισπανικής νησιωτικής ομάδας, Πάκο Χέμεθ, με αφορμή την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Μπαρτσελόνα και του ζήτησε τις σκέψεις του για τους δύο «κιτρινόμαυρους».

Ο 47χρονος Ισπανός ξεκαθαρίζει ότι τους περιμένει στην προετοιμασία το καλοκαίρι, διευκρινίζει την τοποθέτησή του για τον «Τσίνο» κατά τη συνέντευξη Τύπου παρουσίασής του και πλέκει το εγκώμιο αμφοτέρων.

«Υπολογίζουμε σε Λιβάγια και Αραούχο. Είναι δύο εξαιρετικοί παίκτες. Δεν ήταν εδώ, όταν ήρθα εγώ. Δεν ξέρω το λόγο που δεν ήταν εδώ, δεν ξέρω το λόγο που έφυγαν το καλοκαίρι. Είναι δύο μεγάλοι επιθετικοί, δύο μεγάλοι παίκτες, ανήκουν στη Λας Πάλμας και τους περιμένω».

Τους περιμένω, να τους δω, να τους κρινω

«Αυτό που είπα τότε ήταν ότι δεν χρειαζόμασταν αυτού του τύπου τους παίκτες. Πράγματι, δεν ήθελα τέτοιου είδους παίκτη. Αλλά, σε εκείνο το διάστημα. Εάν είμαι τεχνικός της Λας Πάλμας, θέλω τον Αραούχο το καλοκαίρι στην ομάδα.  Έχω δει αρκετά ματς της ΑΕΚ, αλλά όχι από κοντά. Δεν το έχω καταφέρει. Έχω δει από την τηλεόραση.

Πρέπει να έρθουν, πρέπει να έρθουν. Τους περιμένω στην προετοιμασία. Να τους δω, να τους κρίνω κι αν είναι έτσι όπως είναι τώρα θα αποτελέσουν σημαντικότατα στοιχεία για την ομάδα».

Πηγή: sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.