Header Ads


Επέστρεψε έτοιμος για όλα

Επέστρεψε έτοιμος για όλα


Ο Έλντερ Λόπες δήλωσε δυναμικό «παρών» στον αγώνα με τον Πανιώνιο, καθώς όχι μόνο βρέθηκε στην αποστολή, αλλά πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση δείχνοντας έτοιμος να βοηθήσει.


Σε μια στιγμή που το αριστερό άκρο της άμυνας άρχισε να μένει και πάλι άδειο, μετά τον τραυματισμό του Νίκλας Χούλτ, ο πορτογάλος άσος της ΑΕΚ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και μάλιστα σε πολύ καλή κατάσταση.

Με τη χαρακτηριστική του ταχύτητα, την πολύ καλή αμυντική λειτουργία του αλλά και την καλύτερη επιθετική συνεισφορά στην ομάδα, ο Λόπες έδωσε λύσεις και ανεβάσματα στην ομάδα, δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες από την μεριά του. Η συνεισφορά του, δηλαδή, ήταν στα ίδια (πολύ καλά) επίπεδα, με αυτά πριν από τον τραυματισμό του.

Συνηθίζεται όταν ένας παίκτης μένει εκτός για κάποιους αγώνες, στην επιστροφή του να «μένει» λίγο πίσω σε αγωνιστικό ρυθμό σε σχέση με του συμπαίκτες του. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη με τον Πορτογάλο, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να τα δώσει όλα και να στεφθεί πρωταθλητής με την ΑΕΚ.

Επιβραβεύτηκε, μάλιστα και για την εμφάνισή του, με την συμμετοχή του στην καλύτερη ενδεκάδα της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.  Από εδώ και πέρα, έχοντας τουλάχιστον 2 αγώνες για να «κλειδωθεί» και μαθηματικά το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ χρειάζεται κάθε παίκτη ετοιμοπόλεμο. Σημαντικότερος ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή (11/3) με τον Λόπες να είναι βασικός υποψήφιος για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.