Header Ads


Unlabelled «Τρελάθηκε» ο Κετσετζόγλου και «τα χώνει» σε ΠΑΟΚ, Σαββίδη, Μίχελ, Μέσα - «Δεν μπορεί ο Κομίνης...»

«Τρελάθηκε» ο Κετσετζόγλου και «τα χώνει» σε ΠΑΟΚ, Σαββίδη, Μίχελ, Μέσα - «Δεν μπορεί ο Κομίνης...»


Ξέσπασε ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, διαβάστε για ποιους λόγους.


Ο Κώστας Κετσετζόγλου γράφει για την εύκολη δουλειά που είχαν ο αθλητικός δικαστής και η ΑΕΚ στην εκδίκαση των επεισοδίων της Τούμπας και εξηγεί γιατί ο Κομίνης με τις ευλογίες και του δικηγόρου του… ΠΑΟΚ δεν μπορεί να γράψει τίποτα διαφορετικό από ότι έχει γράψει τρεις φορές από την Κυριακή ως σήμερα.

Θα διαφωνήσω με τον χθεσινό τίτλο του sdna. Ναι μεν κράτησε 5 ώρες η εκδίκαση για τα πρωτοφανή γεγονότα της Τούμπας με την εισβολή του οπλισμένου Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο όμως σε καμία περίπτωση δεν ήταν… ντέρμπι.  Ντέρμπι ήταν πράγματι την Κυριακή όταν οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος βρέθηκαν αντιμέτωπες στον αγωνιστικό χώρο μέχρι την στιγμή του άκυρου γκολ του ΠΑΟΚ που η ακύρωση του από τον Κομίνη με υπόδειξη του επόπτη Ποντίκη προκάλεσε την εισβολή. Χθες στην αίθουσα της πειθαρχικής δεν έγινε κανένα ντέρμπι. Για όσους κατάλαβαν τι είδαν αντικειμενικά και ψυχρά η… αλήθεια έκανε περίπατο. Τα γεγονότα και οι εικόνες έκαναν περιπατο. Η ΑΕΚ είχε μια θαυμάσια παρουσία με τον κύριο Λυσσάνδρου και την κυρία Ρίζου όμως την μεγάλη διαφορά χθες όπως… κάθε μέρα από την Κυριακή το βράδυ την έκαναν τα γεγονότα. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο. Οπως και οι συγκλονιστικές μαρτυρίες.

Πολύ σωστά υποστήριξε ο ΠΑΟΚ πως δεν πρέπει να δικαστούν ο Σαββίδης κι η ΠΑΕ για τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό και τα δελτία ειδήσεων στην Ελλάδα. Φυσικά. Τα γεγονότα και οι εικόνες θα δικάσουν τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ. Αυτά τα πρωτοφανή γεγονότα που προκάλεσαν παγκόσμιο σοκ θα αποφασίσουν… Μάλλον έχουν ήδη αποφασίσει. Και το πόσο σοβαρά είναι φαίνεται ακριβώς από αυτό που είπε ο ΠΑΟΚ. Από την έκταση που πήραν όχι απλά εκτός Ελλάδος αλλά και εκτός Ευρώπης. Το να επιβληθεί εξοντωτική ποινή συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες. Κι αυτό ακριβώς δεν έχει καταλάβει και δεν προσπάθησε ιδιαίτερα να αποφύγει η πλευρά του ΠΑΟΚ που ακόμη ασχολείται αν το άκυρο γκολ που… μέτρησε δυο ώρες μετά την εισβολή του οπλισμένου Σαββίδη πρέπει να μετρήσει κι αν ο ΠΑΟΚ θα πάρει τον αγώνα!!

Καταρχάς και να πάρει τον αγώνα ο ΠΑΟΚ στα χαρτιά μέσω της ένστασης, λέμε τώρα, επειδή σε ένα παράλληλο σύμπαν θα θεωρηθεί υπαίτια της διακοπής όχι η ομάδα της οποίας ο πρόεδρος μπήκε με όπλο στον αγωνιστικό χώρο αλλά η αντίπαλη και πάλι δεν πρόκειται να πάρει το πρωτάθλημα. Η εισβολή Σαββίδη με το όπλο και η εισβολή και απειλή του Μίχελ στον Κομίνη θα τιμωρηθούν ούτως ή άλλως και σίγουρα η ποινή δεν θα είναι… 30.000 πρόστιμο που θα έλεγε κι ο Σκουτέρης που συμπλήρωσε μια εβδομάδα από την μέρα που πήρε την κατάσταση στα… χέρια του κόντρα στον κανονισμό κι ακόμη δεν έχει βρει το σκεπτικό της… δικής του απόφασης. Η αφαίρεση βαθμών είναι δεδομένη και μάλιστα είναι επιεικής ποινή για τις ενέργειες Σαββίδη και Μίχελ. Οπότε συνεχίζοντας να κυνηγάνε τον Κομίνη μήπως με την… τέταρτη ευκαιρία αλλάξει την πραγματικότητα και την κάνει όπως την θέλουν δεν κυνηγούν κανένα πρωτάθλημα. Αυτό πάει, τελείωσε. Αυτό που θα γινόταν αν η ΑΕΚ έχανε το ματς θα ήταν να δικαιωθούν τα δύο Πρωτοσέλιδα του Πρωταθλητή και να γίνει ο Ολυμπιακος φαβορί για το πρωτάθλημα αν ισχύσει το -10 που ζητάει ο ΠΑΟΚ. Οπότε ουσιαστικά για τον Ολυμπιακό παλεύουν πλέον και τα συμφέροντα του εξυπηρετούν τα δύο σημερινά πρωτοσέλιδα που ουσιαστικά βγάζουν στην σέντρα τον Κομίνη ενόψει των διευκρινήσεων που έχει κληθεί να δώσει για το φύλλο αγώνα.

Ομως όπως ένα κύπελλο με οφσάιντ ήταν αρκετό και πρωτάθλημα με οφσάιντ γκολ δεν έχει για τον ΠΑΟΚ, έτσι και ο Ολυμπιακός θα αρκεστεί σε ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά. Δεύτερο δεν έχει. Αν θέλει πρωτάθλημα κανονικό να φτιάξει ομάδα που να μπορεί να μην χάνει εντός και εκτός, σε πρωτάθλημα και κύπελλο από την ΑΕΚ και να έρθει. Εδώ θα είμαστε. Αν περιμένουν από τον Κομίνη με την τέταρτη να βάλει το… γκολ της νίκης θα περιμένουν πολύ. Ακόμη κι αν ο άνθρωπος… τρελαθεί και θελήσει για οποιοδήποτε λόγο να τιμωρήσει την ΑΕΚ επειδή δεν βγήκε να συνεχίσει ένα ματς που ο πρόεδρος του αντιπάλου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με όπλο δεν μπορεί γιατί ο ίδιος δεν έχει ισχυριστεί κάτι τέτοιο στο φύλλο αγώνος. Ούτε έχει κάνει τις απαραίτητες κινήσεις που θα στήριζαν μια αλλαγή στάσης. Αλλο η ανθρώπινη επισήμανση από την πλευρά της ΑΕΚ ότι οι παίκτες εύλογα έχουν τρομοκρατηθεί και αδυνατούν να συνεχίσουν που γράφτηκε και στο φύλλο αγώνος κι άλλο ότι ο διαιτητής διέταξε συνέχιση του αγώνα και η ΑΕΚ αρνήθηκε. Το πρώτο είναι αυτό που συνέβη και ίσως συνυπολογίστηκε στην οριστική διακοπή που αποφάσισε ο Κομίνης, το δεύτερο “συνέβη" μόνο στις διαρροές του ΠΑΟΚ που παρέσυραν σε γκάφα περί νίκης ΠΑΟΚ και διακοπής σε βάρος της ΑΕΚ το κρατικό κανάλι και όχι μόνο. Αλλωστε όπως είπε κι ο ειλικρινέστατος δικηγόρος του ΠΑΟΚ κύριος Μαυρομάτης: «Το λάθος του Κομίνη είναι πως δεν βγήκε στο γήπεδο να κάνει σέντρα κι αν ήθελε η ΑΕΚ ας μην κατέβαινε». Φυσικά λάθος ήταν μόνο για τον ΠΑΟΚ που μετά την κατακύρωση του άκυρου γκολ στα αποδυτήρια ήθελε να ολοκληρώσει τον… θρίαμβο με σέντρα ώστε να στεφθεί με πλήρη επιτυχία η είσοδος του οπλισμένου προέδρου στον αγωνιστικο χώρο την ώρα που ο Κομίνης είχε κάνει και μάλιστα επίμονα σήμα στον Μπάρκα να παίξει ελεύθερο για οφσάιντ. Τους το χάλασε ο Κομίνης αλλά η αλήθεια ειπώθηκε από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ και γραφτηκε στα πρακτικά. Ουδέποτε βγήκε ο Κομίνης να συνεχίσει τον αγώνα. Κατά τις 11-11.30 εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο ο ΠΑΟΚ, ο Μακ πανηγύρισε (!), ο Πασχαλάκης έπιασε κουβέντα με κάτι οπαδούς που είχαν παραμείνει και μετά ο γίγαντας Μίχελ τους φώναξε να επιστρέψουν πανηγυρίζοντας κι αυτός τη νίκη! Και όλοι έφυγαν χαρουμενοι έχοντας φτιάξει το δικο τους αφήγημα για νίκη με 1-0 (Βαρέλα αποδυτήρια) και διακοπή σε βάρος της ΑΕΚ την ώρα που ο κόσμος του ποδοσφαίρου εντός και εκτός Ελλάδος έβλεπε με ανοικτό το στόμα την σοκαριστική εικόνα του οπλισμένου Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.

Με επιχειρήματα του στιλ “ο πρόεδρος είπε στην ΑΕΚ να μην βγει” και “οι παίκτες της… γέλαγαν” δεν γίνεται τίποτα παιδιά. Το είπε ο Μαυρομάτης και το έχει πει τρεις φορές ο Κομίνης με το φύλλο αγώνος, την συμπληρωματική και την απάντηση στην κλήση. Είναι μονόδρομος για αυτόν να το πει και τέταρτη όση πίεση κι αν δεχτει με πρωτοσέλιδα και όχι μόνο. Το να κάνει το 0-0… 1-0 στα αποδυτήρια μιάμιση ώρα μετά την ακύρωση του γκολ από τον ίδιο εντός γηπέδου ειναι ανθρώπινο και το δικαιολογήσαμε από την πρώτη στιγμή. Το να γράψει ιστορία καταδικάζοντας τον αντίπαλο της ομάδας που ο πρόεδρος της μπήκε με όπλο στο γήπεδο επειδή δεν… συνέχισε τον αγώνα είναι κάτι άλλο. Που απλά δεν γίνεται. Να τελειώνουμε λοιπόν με τις ποινές και να αρχίσει το πρωτάθλημα αφού αφήσουμε στην άκρη τα αστεία περί οριστικής διακοπής του, κατά τον κύριο Βασιλειάδη πριν λίγες μέρες, καλύτερου πρωταθλήματος των τελευταίων χρόνων. Πέντε ματς έμειναν τα… τρία θα είναι φιέστες. καλό Σαββατοκύριακο…

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.