Header Ads


Unlabelled Γι’ αυτό γράφει 0-0 το φύλλο αγώνος

Γι’ αυτό γράφει 0-0 το φύλλο αγώνος


Φαίνεται πως υπάρχει εξήγηση για ποιο λόγο δεν γράφτηκε το 1-0 στο φύλλο αγώνος απ’ τον Γιώργο Κομίνη.


Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο AEK1924 στο φύλλο αγώνος του χθεσινού ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο Γιώργος Κομίνης είχε γράψει στη θέση του αποτελέσματος το 0-0.

Κάτι που όσο να ‘ναι δημιούργησε απορίες σε αρκετό κόσμο απ’ την στιγμή που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το φύλλο αγώνος.

Η ιστορία έχει ως εξής ο Κομίνης ακυρώνει το γκολ του ΠΑΟΚ και ζητάει να στηθεί η μπάλα για να εκτελεστεί το ελεύθερο αλλά εκείνη την στιγμή έκανε το ντου ο Ιβάν Σαββίδης, με αποτέλεσμα να στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Απ’ την στιγμή λοιπόν που μπήκε στα αποδυτήρια δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να αλλάξει την απόφαση που είχε δώσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κομίνης δεν μπορούσε να αλλάξει το αποτέλεσμα του αγώνα στα αποδυτήρια. Κανένας διαιτητής με κανονισμό της ΟΥΕΦΑ δεν μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα, αν δεν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο.

Γι’ αυτό στη συνέχεια και αφού αποφάσισε να μετρήσει το τέρμα, ζήτησε απ’ τις δυο ομάδες να βγουν στον αγωνιστικό χώρο, για να κατακυρώσει το γκολ και να παιχτούν τα τελευταία λεπτά στο ματς (οι καθυστερήσεις) και να τελειώσει χωρίς παραπάνω παρατράγουδα το ντέρμπι κορυφής.

Όμως η αντίδραση της ΑΕΚ να μην βγει για λόγους ασφαλείας, μετά το ντου του προέδρου του ΠΑΟΚ στο ματς, λόγω της τρομοκρατίας που βίωσαν, ανάγκασαν τον διαιτητή Κομίνη να γράψει στο φύλλο αγώνος και στη θέση του σκορ το 0-0 και να συμπληρώσει το γκολ του ΠΑΟΚ στις λοιπές σημειώσεις.

Όλα αυτά βέβαια πιθανόν να αποδειχτούν μικρής σημασίας και λεπτομέρειες, καθώς το ματς δεν συνεχίστηκε λόγω υπαιτιότητας του ΠΑΟΚ και της τραμπούκικης εισβολής του Ιβάν Σαββίδη και του Λούμπος Μίχελ, που τα γράφει όλα αυτά στο φύλλο αγώνος και σίγουρα παίζουν τον ρόλο τους, να τυλιχτεί ο ΠΑΟΚ σε ένα απλό φύλλο χαρτί και όχι …ρολό ταμειακής.

*aek1924.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.