Header Ads


Τραγούδι και... χιλιάρικο για Λάζαρο και Ντούνη! (videos)

Τραγούδι και... χιλιάρικο για Λάζαρο και Ντούνη! (videos)


Ο Μελισσανίδης έταξε 1000 ευρώ σε όποιον παίκτη της ΑΕΚ είχε τα... άντερα να τραγουδήσει και ο Λάζαρος είπε το: «για τα λεφτά τα κάνεις όλα»!


Το κλίμα στην κοπή της πίτας της Ενωσης ήταν τέλειο. Αυτό είναι ο κανόνας φέτος στα Κιτρινόμαυρα αποδυτήρια και σε αυτό, άλλωστε, στάθηκε και ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην ομιλία του προς την ομάδα, όπως προαναφέραμε στο σχετικό κομμάτι.

Και φρόντισε ο ίδιος ο Τίγρης να το κάνει ακόμη καλύτερο, προκαλώντας τον σχετικό χαβαλέ, με το... πριμ-πρόκληση που έταξε.

Συγκεκριμένα, μόλις ο Βινίσιους πήρε το τελευταίο φλουρί, το οποίο αντιστοιχούσε σε 1000 ευρώ, ο Μελισσανίδης επενέβη λέγοντας: «Κι άλλα 1000 ευρώ τώρα από μένα σε όποιον τολμήσει να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει»!

Ο Τίγρης έριξε το γάντι και οι Ντούνης και Χριστοδουλόπουλος, κατά σειρά, το σήκωσαν και στη συνέχεια... μάγεψαν με τις ικανότητες τους στο τραγούδι.

Ο πιτσιρικάς γκολκίπερ της Ένωσης τραγούδησε το σουξέ: «Ξημερώματα» του Αργυρού και ξεσήκωσε όσους βρέθηκαν εκεί. Όμως ο Λάζαρος πάντα εύστοχος πήρε με τη σειρά του το μικρόφωνο και τραγούδησε το «για τα λεφτά τα κάνεις όλα», προκαλώντας τον... πανικό στο εστιατόριο της Γλυφάδας που έγινε η εκδήλωση της ΑΕΚ.





*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.