Header Ads


Unlabelled Φουλάρει για σουτέρ και σέντερ η ΑΕΚ!

Φουλάρει για σουτέρ και σέντερ η ΑΕΚ!


Πολύ κοντά στο να κάνουν τις τελικές επιλογές και να προχωρήσουν σε κινήσεις τεχνική ηγεσία και διοίκηση - Σίγουρες δύο αλλαγές, πιθανή και τρίτη.


Το ότι η ΑΕΚ ψάχνει για σουτέρ είναι γνωστό εδώ και καιρό. Οπως και το ότι έχει δείξει αυτοσυγκράτηση ώστε να κάνει μια επιλογή για την οποία να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σιγουριά. Βέβαια έχουν χαθεί και κάποιες πολύ καλές περιπτώσεις επειδή τελευταία στιγμή έμειναν στις ομάδες τους ή τους επέλεξαν ομάδες Ευρωλίγκα. Ο Ντράγκαν Σάκοτα προσπάθησε να λύσει όσο μπορεί προσωρινά το πρόβλημα εκ των έσω όμως όπως φάνηκε κάτι τέτοιο βάσει του αρχικού σχεδιασμού ήταν αδύνατο. Αν η ΑΕΚ είχε χθες στην Πέργαμο ένα γκαρντ με καλό σουτ, όπως είχε η… Μπάνβιτ δηλαδή όχι έναν αλλά τρεις, θα είχε πετύχει ένα τεράστιο διπλό επί μιας ομάδας που διέλυσε πρόσφατα ομάδες όπως την Γαλατάσαραϊ, την Εφές, την Νταρουσάφακα. Ομως δεν λείπει μόνο αυτό στα τελευταία ματς.

Οπως είδαμε και χθες παρότι η ΑΕΚ στο τέλος έφερε στα ίσα την μάχη των ριμπάουντ ουσιαστικά δεν έίχε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ξένο σέντερ. Ο Ελόνου έπαιξε ελάχιστα όπως και στην Πάτρα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως παρότι δεν είναι εύκολη περίπτωση η ΑΕΚ αναμένεται να προχωρήσει και στην αλλαγή σέντερ. Ιδανικά θέλει έναν παίκτη που να μπορεί να παίξει και στο 4 αφού οι Μαυροειδής και Καββαδάς μπορούν να παίξουν μόνο στο 5 και ο Σάκοτα θα ήθελε να έχει την δυνατότητα να παίξει με δύο ψηλούς σε σημεία των αγώνων.

Η ΑΕΚ πάει για δύο δυνατές προσθήκες λοιπόν, γκρντ με ικανότητα στο σουτ και ψηλό που να παίζει στο 5 αλλά να μπορεί να κατέβει αν χρειαστεί και στο 4, και ο στόχος είναι να γίνουν αμεσα αφού αρχίζουν πλέον τα must win ματς στην Ευρώπη και πλησιάζει όλο ο μεγάλος τελικός και μαζί η μεγάλη πρόκληση για έναν τίτλο μετά από τόσα χρόνια. Οι δύο αλλαγές αυτές θεωρούνται πλέον σίγουρες ενώ πιθανολογείται και τρίτη αλλαγή αργότερα με ένα καθαρό τριάρι. Βέβαια η μεγάλη ανάγκη για σουτέρ δεν αποκλείεται να αλλάξει την σειρά αφού αν βρεθεί τριάρι με κύριο προσόν το σουτ και δεν υπάρχει στην αγορά το κόμπο γκαρντ που θα ταιριάζει με την ομάδα να αλλάξει την σειρά. Ομως η εκδοχή αυτή δεν έχει πολλές πιθανότητες. Η ΑΕΚ φορτσάρει για σουτέρ και σέντερ και πλησιάζει η ώρα που οι κινήσεις αυτές θα γίνουν πραγματικοτητα.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.