Η ΑΕΚ πρωτοπορεί! | AEK Fans Blog

Η ΑΕΚ πρωτοπορεί!

Written By Juker on Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 | 4:45 μ.μ.

Σε μία πρωτοποριακή -ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα- ενέργεια προχωράει η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία θα διοργανώσει την 1η ημερίδα αθλητικών κακώσεων! 


Η «Ένωση» φιλοδοξεί αυτή η ημερίδα (η οποία θα γίνει με βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα), να έχει τεράστια επιτυχία και να μετατραπεί σε ετήσιο θεσμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ διοργανώνει την 1η ημερίδα αθλητικών κακώσεων (1st Conference of Sports Injuries) με θέμα «Μυϊκές θλάσεις οπίσθιων μηριαίων: από την έρευνα στην κλινική πράξη» στις 28 Μαρτίου 2018 στο Ολυμπιακό Στάδιο με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων ομιλητών όλων των σχετικών ειδικοτήτων.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε αθλητές, ιατρούς, γυμναστές αποκατάστασης, φυσιοθεραπευτές και εργοφυσιολόγους για τη σπουδαία αυτή επιστημονική εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας από ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Υπεύθυνοι της επιστημονικής ημερίδας είναι ο Παντελής Νικολάου, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας και επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ ως πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής της ημερίδας και ο Αλκης Καλλιακμάνης, ιατρός της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ ως πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής της ημερίδας.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πρωτοποριακή επιστημονική πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ θα υπάρξουν μέσα στις προσεχείς ημέρες».

*filathlos.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn