Header Ads


Unlabelled Ήρθε Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μοράν!

Ήρθε Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μοράν!


Ο Έρικ Μοράν αφίχθη τελικά τη Δευτέρα στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ.


Νωρίτερα διαβάσατε στο SDNA όλες τις λεπτομέρειες της συμφωνίας για τη μεταγραφή του Έρικ Μοράν στην ΑΕΚ. Μιας μεταγραφής που μπήκε ήδη στην φάση της ολοκλήρωσης της και τυπικά, αφού σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες -και από τη στιγμή που το deal κλείδωσε πριν την αλλαγή του έτους- ο 26χρονος μέσος ταξίδεψε τελικά από τo απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Ο λόγος που ο Μοράν δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της Λεγανές, ήταν ότι είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει εντός της ημέρας στην Ελλάδα. Κι έτσι και έγινε, με τον παίκτη να έρχεται στην Αθήνα μαζί με τους εκπροσώπους του, προκειμένου να τελειώσει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Κατά τη διάρκεια της Τρίτης, ο παίκτης αναμένεται να ολοκληρώσει τα ιατρικά τεστ (έκανε κάποιες πρώτες εξετάσεις απόψε) και στην συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. 

Μάλιστα, είναι πιθανό αν τελειώσει νωρίς από τις εξετάσεις, να μεταβεί πρώτα στα Σπάτα, προκειμένου να βρίσκεται στην προπόνηση και στην συνέχεια να πάει στα γραφεία της ΠΑΕ, στο Μαρούσι για να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.