Header Ads


Πανικός με Χουλτ, πού πάει μετά την προσφυγή; - Ο «πονηρός» μάνατζερ και ο... ΠΑΟΚ!

Πανικός με Χουλτ, πού πάει μετά την προσφυγή; - Ο «πονηρός» μάνατζερ και ο... ΠΑΟΚ!


«Καυτό» παρασκήνιο για τον... φευγάτο Σουηδό.


Δεν πρέπει να ξαφνιάστηκαν και πολύ στον Παναθηναϊκό από τη σημερινή προσφυγή που κατέθεσε ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος διεκδικεί εκτός από τα οφειλόμενα και την ελευθερία του.

Ο Σουηδός είναι στην ουσία εδώ και καιρό «τελειωμένος» (μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον έχει αντικαταστήσει με τον Εμάνουελ Ινσούα στη βασική 11άδα) και ήταν θέμα χρόνου να κινηθεί νομικά κατά της ΠΑΕ, κάτι το οποίο το sportdog.gr είχε προβλέψει με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από τις 17 Δεκεμβρίου.

Πάντως και παρά την προσφυγή, η πλευρά του παίκτη ακόμα δεν έχει προετοιμάσει κάποια μεταγραφή. Τα δημοσιεύματα που επιμένουν για ενδιαφέρον της Άντερλεχτ δε δείχνουν να έχουν βάση, καθώς, όπως σας έχουμε αποκαλύψει, η βελγική ομάδα έχει προκύψει μετά από «παιχνίδι» του μάνατζερ του Σουηδού, Μάρτιν Νταλίν, ο οποίος προφανώς θέλει με αυτόν τον τρόπο να προσελκύσει μνηστήρες για τον πελάτη του.

Στο μεταξύ, συντηρείται το σενάριο στην Ελλάδα σχετικά με τον ΠΑΟΚ. Μέχρι και πρόταση στον Παναθηναϊκό γράφτηκε ότι ετοιμάζεται να καταθέσει ο Ιβάν Σαββίδης στο Τριφύλλι, ωστόσο το ενδεχόμενο αυτό δε φαντάζει τόσο πιθανό. Πάντως, δεν είναι και... ακραίο ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση, καθώς θυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο έχει κάνει και κατά το παρελθόν με την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ.

Την ίδια στιγμή, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό, στην Τούμπα έχουν αρχίσει να κάνουν δεύτερες σκέψεις για τον πρώτο στόχο της λίστας τους για τη θέση του αριστερού μπακ, τον Μάρσιο Ασεβέδο.

Μπορεί ο 31χρονος Βραζιλιάνος μπακ να αποτελεί εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέκου (τον είχε πάει ο πατέρας του Μιρτσέα στη Σαχτάρ), ωστόσο στη διοίκηση είναι προβληματισμένοι από την αγωνιστική απραξία του συγκεκριμένου παίκτη, κάτι που, βεβαίως.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.