Header Ads


Unlabelled «Μπουνιές»...παίζουν δύο ξένοι για να έρθουν στην ΑΕΚ! - Έκπληξη με δανεικό!

«Μπουνιές»...παίζουν δύο ξένοι για να έρθουν στην ΑΕΚ! - Έκπληξη με δανεικό!


Η Ντιναμό Κιέβου «φέρνει» εξελίξεις στην Ένωση.


Είναι αποφασισμένο στην ΑΕΚ ότι θα γίνουν μεταγραφές τον Γενάρη, κάτι που έχουν παραδεχτεί δημόσια τόσο ο Μανόλο Χιμένεθ όσο και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ειδικά μετά την κλήρωση για το Europa League, όπου η Ένωση θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που είναι στα μέτρα της, την Ντιναμό Κιέβου, σίγουρα οι σκέψεις ενίσχυσης θα γίνουν πιο έντονες, για να επιτευχθεί μια ιστορική πρόκριση.

Ήδη στην Ένωση δουλεύουν αρκετές περιπτώσεις, με προτεραιότητα την ενίσχυση στα χαφ, εκεί όπου υπάρχουν μεγάλα κενά μετά τους τραυματισμούς των Πέτρου Μάνταλου και Γιάκομπ Γιόχασον.

Μόνο τυχαίο, άλλωστε, δεν είναι το γεγονός ότι επανήλθε σήμερα δυναμικά στο προσκήνιο η περίπτωση του Ραφαέλ Χολτσχάουζερ, ο οποίος υπάρχει εδώ και καρό ψηλά στη λίστα της Ένωσης, ενώ πάντα στα ρεπορτάζ συντηρείται το όνομα του Σοζτέι Μασούντ, αν και ακόμα δεν έχει γίνει επίσημη κρούση από πλευράς ΑΕΚ. Προφανώς, όμως, θα αποκτηθεί ένας από τους δύο παίκτες και μένει να δούμε ποιος θα κερδίσει σε αυτή την άτυπη μάχη.

Παράλληλα, οι Κιτρινόμαυροι κοιτάζουν και για την απόκτηση ενός στόπερ, μετά από εισήγηση του Μανόλο Χιμένεθ, όπως πρώτος σας έχει αποκαλύψει πρώτο το sportdog.gr.

Ο Ισπανός τεχνικός βλέπει δύο από τους πέντε κεντρικούς αμυντικούς του (Ούρος Τσόσιτς και Βασίλης Λαμπρόπουλος) να έχουν σταθερά προβλήματα τραυματισμών, ενώ δεν φαίνεται να υπολογίζει ούτε στον Άνταμ Τζανετόπουλο, ο οποίος, μάλιστα, δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί δανεικός τον Γενάρη.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι ο τεχνικός της Ένωσης αρέσκεται να παίζει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, θεωρείται επιτακτική η ανάγκη της απόκτησης ενός στόπερ.

Εξάλλου, ο Μανόλο Χιμένεθ φέρεται να δέχεται πιέσεις να επαναφέρει τον Μιχάλη Μπακάκη στη φυσική του θέση, μιας και ο ίδιος ο παίκτης προτιμάει να αγωνίζεται στα άκρα της άμυνας.

Προφανώς, δηλαδή, στην ΑΕΚ δε θέλουν να «κάψουν» έναν από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της ομάδας, αν και τις περισσότερες φορές έχει ανταποκριθεί με επιτυχία ως αριστερός στόπερ.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.