Τον υπέδειξε οφσάιντ και της αφιέρωσε καρδιά! | AEK Fans Blog

Τον υπέδειξε οφσάιντ και της αφιέρωσε καρδιά!

Written By Juker on Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017 | 11:11 μ.μ.

Ο Ντενίλσον υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ κατά τη διάρκεια φιλικής αναμέτρησης για φιλανθρωπικό σκοπό, "εξερράγη", σχημάτισε με τα χέρια του καρδιά και την αφιέρωσε στη βοηθό! (video)


Η αναμέτρηση των Φίλων του Τίτι με τους Φίλους του Καρίλε διεξήχθη για φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά πέρασε σε δεύτερο πλάνο. Κι αυτό γιατί σε πρώτη βρέθηκε ο Ντενίλσον.

Ο 40χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος πέρασε και δεν ακούμπησε από την Καβάλα, ο,τι κέρδιζε από τα ταλέντο του (φόρεσε τις φανέλες των Σάο Πάουλο, Μπέτις, Φλαμένγκο, Μπορντό, Αλ Νασρ, Ντάλας, Παλμέιρας, Ιτουμπιάρα, Χάι Πονγκ), το έχανε από τον ιδιότροπο (επιεικής ο χαρακτηρισμός) χαρακτήρα του.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, έμοιαζε να "εκρήγνυται" από τα νεύρα του, αλλά σχημάτισε με τα χέρια του καρδιά και την αφιέρωσε στη βοηθό (η οποία έλαβε την απόφαση και υπέδειξε το οφσάιντ).

Δεν έχουν διερευνηθεί τα κίνητρα της χειρονομίας, αν και το πιθανότερο είναι (όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας) να ήθελε να ειρωνευτεί την Ερίκλες Αρτούζι. Η ίδια, ωστόσο, παρέμεινε ψύχραιμη:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn