Header Ads


Με αυτόν θα συνεχίσει η ΑΕΚ στον πάγκο!

Με αυτόν θα συνεχίσει η ΑΕΚ στον πάγκο!


Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ, καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ενημέρωσε τον Έλληνα προπονητή για τη λύση συνεργασίας των δύο πλευρών, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή.


Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ είναι ραγδαίες τις τελευταίες ώρες. Η απόφαση για τη λύση της συνεργασίας της Ένωσης με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο έχει παρθεί και ήδη οι άνθρωποι της ομάδας αναζητούν τον προπονητή που θα αποτελέσει τη διάδοχη κατάσταση.

Ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους, όσον αφορά την αντικατάσταση του Μανωλόπουλου, ωστόσο πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν αναμένεται να υπάρξει κάτι το... χειροπιαστό με την περίπτωση αυτή. Κι αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ θα πορευτεί με λύση... ανάγκης στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό (10/12, 19:00).

Σύμφωνα, μάλιστα, με τα τελευταία δεδομένα από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, ο Ντράγκαν Σάκοτα θα είναι ο άνθρωπος που αναμένεται να οδηγήσει την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την ερχόμεη Κυριακή, με το... σαφάρι για τον διάδοχο του Μανωλόπουλου να συνεχίζεται. Ο «Σάλε» γνωρίζει όσο λίγοι τα... κατατόπια στην ΑΕΚ και για τον λόγο αυτό η περίπτωσή του είναι αυτή που έχει ξεχωρίσει στην παρούσα φάση, ώστε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας στην μετά-Μανωλόπουλο εποχή.

Από την ΑΕΚ, άλλωστε, αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι πως στόχος είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή, με το μικρότερο δυνατό ρίσκο και για τον λόγο αυτό είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν τα περιθώρια, με σκοπό να βρουν την πιο ικανή επιλογή.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.