Header Ads


Unlabelled Τριετές συμβόλαιο στον Γιόχανσον θα δώσει ο «Τίγρης»

Τριετές συμβόλαιο στον Γιόχανσον θα δώσει ο «Τίγρης»


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν... σκασμένος με τον τραυματισμό του Γιάκομπ Γιόχανσον και θα προσφέρει νέο τριετές συμβόλαιο στον Σουηδό άσο.


Ο Γιόχανσον με το γκολ του στο πρώτο ματς της Σουηδίας με την Ιταλία για τα μπαράζ του Μουντιάλ, έστειλε την εθνική του ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο στη ρεβάνς του Σαν Σίρο τραυματίστηκε σοβαρά και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Αυτή η εξέλιξη επηρεάζει φυσικά την ΑΕΚ, η οποία θα χάσει ένα βασικό γρανάζι από τον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν μπορούσε να πιστέψει τη φετινή ατυχία της Ένωσης με τους τραυματισμούς.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» και ο Βασίλης Βέργης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης μόλις έμαθε τα άσχημα νέα για τον Γιόχανσον ήταν σκασμένος. Ο «Τίγρης» θεωρεί εξαιρετικό επαγγελματία τον Σουηδό και σκοπεύει να κάνει ότι και με τους Λαμπρόπουλο και Μάνταλο!

Έτσι, λοιπόν, η ΑΕΚ πρόκειται να επαναφέρει στην πλευρά του Γιόχανσον την πρόταση για νέο τριετές συμβόλαιο που είχε προσφέρει στον παίκτη το καλοκαίρι.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.