Header Ads


Unlabelled Τι γίνεται με Ερνάνι και η ΑΕΚ που δεν παίζει... και τα ρέστα της στην Λεωφόρο

Τι γίνεται με Ερνάνι και η ΑΕΚ που δεν παίζει... και τα ρέστα της στην Λεωφόρο


Ο Τάσος Τσατάλης γράφει στο sportfm.gr για το ενδιαφέρον της Ένωσης για Ερνάνι, το συμβόλαιο του Σιμόες, αλλά… και του Λάζαρου και το ντέρμπι στην Λεωφόρο. 


***Είναι αλήθεια πως έχει ανοίξει θέμα με τον Ερνάνι στην ΑΕΚ και μάλιστα τώρα είναι που ψάχνονται στην ΑΕΚ, για να βγάλουν ξεκάθαρη άκρη για τις προϋποθέσεις. Όπου προϋποθέσεις, σημαίνει οψιόν αγοράς που να μπορεί να την δώσει η Ένωση.

***Δανεισμός χωρίς οψιόν, μετά από ό,τι έχει γίνει με τον Αραούχο, δεν υπάρχει πλέον στο ρεπερτόριο της ΑΕΚ.

***Θα είναι τεράστια ανατροπή και μόνο αν έρθουν όλα στραβά και φτάσει σε οριακό χρόνο χωρίς άλλες επιλογές.

***Εγώ θα βάλω κι άλλη μια παράμετρο στην κουβέντα για τον Ερνάνι και γενικά για εξτρέμ. Την κατεύθυνση που θα δώσει ο Χιμένεθ για την τακτική φιλοσοφία που θα στηριχθεί περισσότερο στην συνέχεια.

***Από αυτό θα εξαρτηθεί το επίπεδο της ενίσχυσης της ΑΕΚ στα άκρα της επίθεσης.

***Αν για παράδειγμα ο Μανόλο καταλήξει πως το 3-5-2 θα είναι η βάση από δω και πέρα, τότε πιστεύω θα το σκεφτούν καλά για το αν πρέπει η πιο ακριβή κίνηση να γίνει στα εξτρέμ.

***Ο Χολσχάουζερ στο μυαλό των ανθρώπων της ΑΕΚ, είναι μια καλύτερη έκδοση του Αϊντάρεβιτς. Αυτό δεν το λέω σαν αρνητικό στοιχείο για την αναγκαιότητα της απόκτησης του. Παίζεται ακόμη ο τύπος του ποδοσφαιριστή που αναζητείται και για το κέντρο.

***Την προηγούμενη εβδομάδα έγραψα κάτι εδώ για τον Σιμόες. Κάποιες προϋποθέσεις που έδειχναν ξεκάθαρα πως τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να γίνει κάτι και με τον Πορτογάλο χαφ.

***Που για λόγους που ανέλυσα εδώ στο συγκεκριμένο κομμάτι την προηγούμενη εβδομάδα – κυρίως με το πόσο χρονών θα είναι όταν τελειώσει το συμβόλαιο του- , είναι ειλικρινής όταν λέει πως βλέπει την συνέχεια της καριέρας του, βασικά στην ΑΕΚ. Σαφώς έχει προτεραιότητα για τον Σιμόες να μείνει εδώ με ένα συμβόλαιο που θα τον κάνει να νιώθει καλά.

***Να κάνω και μια πρόβλεψη. Και με τον Λάζαρο δεν θα αργήσουμε πολύ να έχουμε συζητήσεις για το συμβόλαιο. Αν δεν έχουν ξεκινήσει ήδη...

***Συμβόλαια, μεταγραφές και τα σχετικά, μπαίνουν στην επικαιρότητα συνήθως όταν έχουμε διακοπή στο πρωτάθλημα. Επικοινωνιακά εννοώ. Η τελευταία διακοπή… μας τελειώνει όμως τώρα κι έχουμε Λεωφόρο.

***Το σημαντικό είναι πως η ΑΕΚ κέρδισε τον ΠΑΟΚ κι έτσι σε ένα γήπεδο που τελευταίος της σκόρερ ήταν ο Ριβάλντο το 2008, που δεν έχει κερδίσει από το 1-3 του Κυπέλλου το 2005, με έναν αντίπαλο με εκπληκτική εντός έδρας επίδοση εδώ και καιρό, η Ένωση δεν πάει με την πλάτη στον τοίχο.

***Δεν παίζει… τίποτε ρέστα στην Λεωφόρο η ΑΕΚ. Ειδικά με δεδομένο το πρόγραμμα που ακολουθεί αυτό το ματς και σου δίνει περιθώριο να μαζέψεις πολύ πράμα από βαθμούς.

***Η νίκη με τον ΠΑΟΚ μίκρυνε την ενδεχόμενη χασούρα και μεγάλωσε το ενδεχόμενο κέρδος.

***Επίσης, χωρίς και Γιόχανσον μετά τον Μάνταλο, χωρίς και Αραούχο, η μία κομβική απουσία με Μίλαν και ΠΑΟΚ, γίνονται τρεις σοβαρότατες, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι δύο μόνιμες, αλλά ας περιοριστούμε στο συγκεκριμένο ματς.

***Είναι αουτσάιντερ λοιπόν η ΑΕΚ, λόγω δυναμικής του αντιπάλου στην έδρα του και με δεδομένο πως μιλάμε για τον Παναθηναϊκό. Μιλάμε για ντέρμπι.

***Είναι όμως από τα ματς που της πάνε της ΑΕΚ του Χιμένεθ. Και στην άμυνα είναι μια χαρά από παρουσίες. Ακόμη και για τον Τσιγκρίνσκι υπάρχει περιθώριο να ξεκινήσει, αν το αποφασίσει ο προπονητής.

***Ένας βαθμός θα είναι «χρυσάφι». Νίκη, δεν το συζητάμε καν, θα είναι ολόκληρος «θησαυρός». Θα κάνει μεγάλη διαφορά, ειδικά αφού ο Ολυμπιακός έχει παίξει εκεί κι έχει χάσει ήδη.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.