Έρχεται τιμωρία για τον Βράνιες! | AEK Fans Blog

Έρχεται τιμωρία για τον Βράνιες!

Written By Juker on Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 | 1:57 μ.μ.

Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, στο φινάλε του φιλικού της ΑΕΚ με την Τσουκαρίτσκι, υπήρξε θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Μανόλο Χιμένεθ και Όγκνιεν Βράνιες.


Ο εκρηκτικός χαρακτήρας και οι πολλές φορές ακραίες αντιδράσεις του Όγκνιεν Βράνιες, δεν εμφανίζονται μόνο κατά την διάρκεια των παιχνιδιών της ΑΕΚ, αλλά και εντός του προπονητικού των Σπάτων.

Μάλιστα σύμφωνα με δυο σερβικά δημοσιεύματα, στο φιλικό της προηγούμενης Πέμπτης (9/11) με την Τσουκαρίτσικι, υπήρξε θερμό επεισόδιο του Βόσνιου στόπερ με την Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε παράπονα από την εικόνα του Βράνιες σ' ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο και γι αυτό και τον αντικατέστησε λίγο πριν το φινάλε. Αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό του Βόσνιου, που όχι μόνο δεν ακολούθησε την αποφόρτιση μετά το ματς, αλλά είχε και έντονο διάλογο με τον Χιμένεθ στα αποδυτήρια.

Είναι δεδομένο πως ο Βράνιες θα απολογηθεί και πιθανόν να τιμωρηθεί και με βάση τον εσωτερικό κανονισμό που είχε πρόσφατα υπογραφεί από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που έχει υπάρξει θερμό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Βόσνιο στόπερ. Και μάλιστα συμπτωματικά, είχε επαναληφθεί και πάλι σε μέρα που ήταν παρών ο Δημήτρης Μελισσανίδης στα Σπάτα, όπως και την προηγούμενη Πέμπτη.

*sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn