Header Ads


Το μεγάλο λάθος του Μάκη και το χαμένο πλάνο της Βασίλισσας!

Το μεγάλο λάθος του Μάκη και το χαμένο πλάνο της Βασίλισσας!


Για ακόμη μια χρονιά η Βασίλισσα ξεκινάει με προσδοκίες, με πλάνο για ανάδειξη νέων παικτών (Μωραιτης, Τσαλμπούρης, Άτιτς, Σκουλίδας κλπ..) και στην πορεία το εγκαταλείπει τελείως με τους συγκεκριμένους παίκτες να μη παίρνουν συμμετοχή ούτε για ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Αποδεδειγμένα, ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει υπερβάλλει εαυτόν σε επενδύσεις στην μπασκετική ΑΕΚ και αυτό του το αναγνωρίζει όλος ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΚ αλλά.. Για ακόμη μια χρονιά δεν υπάρχει πλάνο και ξένοι παίκτες αμφιβόλου αξίας παίρνουν τον χρόνο συμμετοχής των ταλέντων της Ένωσης χωρίς καν να προσφέρουν κάτι.

Ας καταπιαστούμε σιγά σιγά με το πιο σημαντικό θέμα..

*Προπονητής

Ίσως το πιο μεγάλο λάθος του Μάκη Αγγελόπουλου στα όσα χρόνια βρίσκεται στην ηγεσία της Βασίλισσας είναι το θέμα του προπονητή. Για να προλάβω όσους βιαστούν δεν έχω κάτι με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, μου είναι αρκετά συμπαθής, μεγάλος γνώστης του μπάσκετ και πολύ καλός άνθρωπος και δουλευταράς αλλά.. Ηγείται σε τελείως λάθος timing στον πάγκο της Βασίλισσας. Και εξηγώ..

Η ΑΕΚ ως πλάνο έχει την ανάδειξη των ταλέντων που έχει μαζέψει ώστε να δημιουργήσει ελληνικό κορμό για να σπάσει το δίπολο, σωστά; Σωστά! Σε αυτά τα χρόνια έχουν πέσει πολλά λεφτά ως προς αυτή την κατεύθυνση μαζεύοντας ότι καλύτερο κυκλοφορεί στις μικρές ηλικίες αλλά δεν έγινε το πιο σημαντικό από όλα, η επένδυση στον πάγκο, με έναν μεγάλο προπονητή.

Η Βασίλισσα πρέπει ΑΜΕΣΑ να πάει σε πρόσληψη μεγάλου προπονητή που θα μπορεί μόνο με το όνομά του να κερδίσει πίστωση χρόνου και να αντέξει τέτοιες απρόσμενες ήττες μερικές φορές όπως η σημερινή με στόχο την ανάδειξη των νέων παικτών.

Γιατί ο συμπαθής μεν Μπατζα Σι να κλέβει την θέση στο ροτεισον από τον Έντιν Ατιτς; Για ποιο λόγο να μη βλέπουμε Μωραιτη και Τσαλμπούρη; Δεν υπάρχει κανένας λόγος η Ένωση να πηγαίνει σε ρόστερ μιας χρήσης, είναι ήδη η 3η δύναμη στην Ελλάδα και αυτό δε γίνεται να αλλάξει.

Το θέμα είναι μη μείνει αυτό το ταβάνι μας και πάνε στράφι οι τόσο μεγάλες επενδύσεις σε νεαρούς παίκτες..

Δημήτρης Πουρνάρος
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.