Header Ads


Unlabelled «Καίγεται» να το γυρίσει ο Μανόλο – Τι έκανε στη Λάρισα για... Πανιώνιο και ΠΑΟΚ

«Καίγεται» να το γυρίσει ο Μανόλο – Τι έκανε στη Λάρισα για... Πανιώνιο και ΠΑΟΚ


«Ηλεκτρισμένος» ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης.   Με εξαίρεση το μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι στη Μίλαν η ΑΕΚ διανύει μια μικρή κρίση στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού στα τελευταία τρία ματς μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία.


Μερίδιο σε αυτή την εικόνα -εκτός από τους παίκτες- έχει και ο Μανόλο Χιμένεθ, που απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας για το Κύπελλο έψαχνε μια ευρεία νίκη για να φτιάξει την ψυχολογία της ομάδας του.

Ο Ισπανός μπορεί να στηρίζεται από την διοίκηση, ωστόσο τα ξεσπάσματά του είναι συχνά και... δημόσια και φυσικά δεν έχει το αλάθητο και πλέον κρίνεται ματς με το ματς.

Στο χθεσινό (26/10) παιχνίδι στη Λάρισα ο Χιμένεθ ξεκίνησε την Ένωση με αρκετούς βασικούς στο σχήμα της (βλέπε Γκάλο, Τσόσιτς, Γιόχανσον, Λάζαρο και Αραούχο) με σκοπό να κάνει από την αρχή καλό παιχνίδι και να πάρει μια εύκολη νίκη.

Η επιλογή του Ισπανού της βγήκε σε καλό, αφού οι παίκτες του έβαλαν επτά γκολ με ευκαιρίες να βάλουν κι άλλα, προσπαθώντας έτσι να φτιάξουν ψυχολογία για τα επερχόμενα δύσκολα παιχνίδια για το πρωτάθλημα απέναντι σε Πανιώνιο (Νέα Σμύρνη) και ΠΑΟΚ (ΟΑΚΑ).

Μένει να δούμε αν η ψυχολογία της "επτάρας" θα βγει στο γήπεδο και στον επόμενο αγώνα στη Νέα Σμύρνη.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.