Header Ads


Unlabelled Μπουνιές Μελισσανίδη σε Κούγια!

Μπουνιές Μελισσανίδη σε Κούγια!


Τρομακτικές διαστάσεις λαμβάνει η κόντρα μεταξύ της ΑΕΚ και της Λάρισας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Δημήτρης Μελισσανίδης γρονθοκόπησε τον Αλέξη Κούγια σε γνωστό μαγαζί της Βουλιαγμένης!


Σκηνές απείρου κάλλους σε γνωστό μαγαζί της Βουλιαγμένης το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τον Αλέξη Κούγια!

Νωρίτερα σήμερα, η ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να καταγγείλει τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, για την «αιχμηρή» ανακοίνωση του συλλόγου του σχετικά με τον διαιτητή που θα «σφυρίξει» στην κυριακάτικη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, Άγγελο Ευαγγέλου.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, ήταν κάτι παραπάνω από «φορτωμένος» με τον διάσημο ποινικολόγο και μόλις τον συνάντησε σε γνωστό μαγαζί της Βουλιαγμένης το απόγευμα της Παρασκευής, του επιτέθηκε αμέσως (χωρίς οι άνθρωποι της προσωπικής του ασφάλειας να προλάβουν καν να τον συγκρατήσουν) και προσπάθησε να τον χτυπήσει, φωνάζοντας του παράλληλα σε έξαλλη κατάσταση.

Χρειάστηκαν πάνω από δέκα άτομα για να χωρίσουν τελικά τους δύο άνδρες και να απομακρύνουν τον απίστευτα οργισμένο Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος εξακολουθούσε να βρίζει τον Αλέξη Κούγια και να τον κατηγορεί με βαριές κουβέντες για... σύγκλιση συμφερόντων και απόλυτη ταύτιση απόψεων με πρόεδρο μεγάλου συλλόγου της Super League...


*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.