Σάββας: «Δεν θα ανεχτούμε τα περσινά στο ΟΑΚΑ, συγχαρητήρια για τη νίκη στη Ριέκα» | AEK Fans Blog

Σάββας: «Δεν θα ανεχτούμε τα περσινά στο ΟΑΚΑ, συγχαρητήρια για τη νίκη στη Ριέκα»

Written By Juker on Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017 | 3:18 μ.μ.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό στην πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι με την ΑΕΚ και εκτός από τα παράπονά του για το περσινό ματς, έδωσε και συγχαρητήρια στην Ένωση για το διπλό στη Ριέκα.


Tην επόμενη Κυριακή (24/9) η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το πρωί της Παρασκευής έγινε η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, με τον Σάββα Θεοδωρίδη και τον υπεύθυνο ασφαλείας, Κώστα Παναγόπουλο, να εκπροσωπούν τον Ολυμπιακό.

«Δεν θα ανεχτεί ο Ολυμπιακός αυτά που έγιναν πέρσι όταν πήγαιναν οι παράγοντες της ΑΕΚ στο δωμάτιο του διαιτητή Μάνταλου και του Καλογερόπουλου. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και δεν θα επηρεαστεί από δήθεν νταηλίκια. Οπλο της ΑΕΚ είναι ο εκφοβισμός, αλλά δεν θα το επιτρέψουμε να περάσει», έλεγε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και ζήτησε όπως στο Καραϊσκάκη, λέγοντας: «Να ρωτήσετε τον κ. Μπάγεβιτς τι υποδοχή του κάναμε στον Πειραιά».

Μάλιστα ο Σάββας Θεοδωρίδης έδωσε και συγχαρητήρια στους εκπροσώπους της Ένωσης για τη νίκη επί της Ριέκα: «Συγχαρητήρια για τη νίκη σας στην Ευρώπη και για τους τρεις βαθμούς που πήρατε. Θα χαρώ να πάρετε βαθμούς και στα άλλα ματς που έχετε».

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn