Απίστευτο παρασκήνιο για πρώην «πράσινο» που πάει στην ΑΕΚ – Πώς θα γίνει το... μπαμ του Τίγρη κι ο ΠΑΟ | AEK Fans Blog

Απίστευτο παρασκήνιο για πρώην «πράσινο» που πάει στην ΑΕΚ – Πώς θα γίνει το... μπαμ του Τίγρη κι ο ΠΑΟ

Written By pournD on Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017 | 10:30 μ.μ.

Μεγάλες αλλαγές αναμένονται στην Ένωση – Πώς εξηγείται η ηχηρή κίνηση του προέδρου του συλλόγου με παλιό άσο και τι έχει συμβεί στο παρασκήνιο; 


Mεγάλες ανακατατάξεις αναμένονται στην ΑΕΚ προσεχώς, μιας και η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή τεχνικού διευθυντή και προφανώς σε αλλαγή μοντέλου σχεδιασμού.

Πάντως, ήταν κοινό μυστικό στα Σπάτα, εδώ και πολύ καιρό, ότι ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς δεν θα ανανέωνε το συμβόλαιό του με την Ένωση, με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Από την άλλη, όμως, δεν χρεώνεται στον Σουηδό κάτι από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, καθώς τις σοβαρές μεταγραφικές υποθέσεις τις "τρέχει" ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΟ, ο οποίος λειτουργεί -μαζί με τον Μηνά Λυσάνδρου- ως αντ' αυτού στην ΑΕΚ με ειδικό "καθήκον" τον προγραμματισμό για τα "πάρε-δώσε" στο σύλλογο.


Πάντως, δεδομένα η επιστροφή του "Λύμπε" στην ΑΕΚ αποτελεί ένα νέο μεγάλο στοίχημα για τον παλαίμαχο άσο, μιας και στην Ένωση δε θα λειτουργεί μόνος του, ενώ το... επεισοδιακό πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό τον "βαραίνει" οπωσδήποτε. Θα έχει, ωστόσο, τη δυνατότητα να... εξιλεωθεί και σίγουρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης τού δίνει αυτή την ευκαιρία.

*sportdog.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn