Header Ads


Συνεχίζει να... κοντράρει την «Αγιά Σοφιά» ο Δήμος!

Συνεχίζει να... κοντράρει την «Αγιά Σοφιά» ο Δήμος!


Οι υπηρεσίες του άφησαν 40 μέρες να περάσουν και αποφάσισε στη λήξη της προθεσμίας να ζητήσει παράταση της διαβούλευσης για τη ΜΠΕ της υπογειοποίησης.


Μπορεί η ΑΕΚ να εξασφάλισε την άδεια κατασκευής του γηπέδου της και τα έργα να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη εδώ και περισσότερο από ένα μήνα, όμως φαίνεται πως ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας δεν σκοπεύει να σταματήσει την προσπάθεια να... κοντράρει την «Αγιά Σοφιά» με στόχο έστω και την πρόκληση νέων καθυστερήσεων.

Αυτή τη φορά το επιχειρεί μέσω του σύνοδου έργου της υπογειοποίησης του δρόμου έξω από το γήπεδο. Η Περιφέρεια Αττικής είχε προχωρήσει αυτό το πρότζεκτ, ξεκινώντας τη δημόσια διαβούλευση για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων στα μέσα Ιουλίου. Η περίοδος διαβούλευσης ολοκληρώνεται κανονικά σήμερα, όμως στην εκπνοή της προθεσμίας, η δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας αποφάσισε να ζητήσει την παράτασή της, όπως ακριβώς είχε κάνει και με την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του γηπέδου.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια είχε ανακοινώσει στις 15 Ιουλίου ότι η ΜΠΕ της υπογειοποίησης επρόκειτο να βγει σε δημόσια διαβούλευση. Η περίοδος διαβούλευσης που είχε οριστεί ήταν από τις 17 Ιουλίου, έως σήμερα 4 Σεπτεμβρίου. Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας είχε ενημερωθεί επίσημα και εγγράφως για τη συγκεκριμένη εξέλιξη στις 20 Ιουλίου και είχε κληθεί να καταθέσει τη γνωμοδότησή του για το έργο.

Ωστόσο, για 40 ολόκληρες ημέρες η δημοτική αρχή δεν έκανε απολύτως τίποτα και ο Δήμος αποφάσισε να ενημερώσει τις υπηρεσίες του (ζητώντας παράλληλα και τη σύγκριση των οργάνων), μόλις την 1η Σεπτεμβρίου(!), δηλαδή, τρεις μέρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας, γνωστοποιώντας παράλληλα την απόφασή του να ζητήσει παράταση της διαβούλευσης! Κάτι που είχε διαφανεί από την πρώτη στιγμή ότι σκόπευε να κάνει...
Φυσικά, η συγκεκριμένη στάση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας δεν μπορεί να προκαλέσει τίποτα περισσότερο από καθυστέρηση κάποιων ημερών (αν γίνει δεκτό το αίτημα παράτασης) του έργου της υπογειοποίησης (και όχι του γηπέδου), όμως δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεσή του να... κοντράρει όπου και όσο μπορεί το πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς»...

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.