Header Ads


Unlabelled Αυτά έγιναν ανάμεσα σε Κούγια - Μελισσανίδη – "Καυτές" λεπτομέρειες που δεν έγραψε κανένας

Αυτά έγιναν ανάμεσα σε Κούγια - Μελισσανίδη – "Καυτές" λεπτομέρειες που δεν έγραψε κανένας


Πώς ακριβώς έγινε το άγριο επεισόδιο ανάμεσα στο αφεντικό της Λάρισας και τον μεγαλομέτοχο της Ενωσης - Τι ειπώθηκε ανάμεσα στους δύο πριν αρχίσει το ξύλο.



Το θέμα της αγωνιστικής, αν και δεν είχε καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, ήταν το Σαββατοκύριακο το σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Αλέξη Κούγια, το βράδυ της Παρασκευής, σε γνωστό μαγαζί της Βουλιαγμένης.

Από τη δημοσίευσή του και μετά, ακολούθησαν πάρα πολλά, δηλώσεις - ανακοινώσεις - μηνύσεις και γράφτηκαν άλλα τόσα, σχετικά με το πώς ξεκίνησε και πώς τελείωσε ο καυγάς των δύο ανδρών.

Το Sportdog.gr έψαξε, όμως, περισσότερο το θέμα και έχει νεότερο ρεπορτάζ και λεπτομέρειες που δεν έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής...

Σύμφωνα, λοιπόν, με την πληροφόρηση που έχουμε, το αφεντικό της Ένωσης είχε ενημερωθεί νωρίτερα για την παρουσία του Αλέξη Κούγια στο συγκεκριμένο μαγαζί, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πήγε εκεί για να τον συναντήσει.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ βρέθηκε στο μαγαζί με τη γυναίκα του και όπως είναι λογικό, κανείς άνθρωπος δεν θα πήγαινε για... καυγά έχοντας μαζί τη σύντροφό του. Άλλωστε και ο γνωστός ποινικολόγος συνοδευόταν εκείνο το βράδυ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πηγές του Sportdog.gr, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν μπήκε στο μαγαζί μαζί με τους δύο σωματοφύλακές του, καθώς έκρινε πως δεν υπήρχε λόγος. Περνώντας, λοιπόν, από το τραπέζι που καθόταν ο Αλέξης Κούγιας, άκουσε τον πρόεδρο της ΑΕΛ, χωρίς να σηκωθεί, να του ζητάει να μιλήσουν.

Εκεί έλαβε την απάντηση από τον Τίγρη: "τι να μιλήσω μαζί σου, που πήγες με τον Μαρινάκη! Γ... τον Ολυμπιακό του…"! Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε κάτι που δεν έχει διαρρεύσει και εκεί ξεκίνησε το επεισόδιο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έγινε έξαλλος, όρμησε και τον έριξε από την καρέκλα και στη συνέχεια μόνος του, χωρίς καμία βοήθεια ή συμμετοχή "μπράβων", άρχισε να τον χτυπάει.

Όσοι ήταν κοντά στο περιστατικό, ισχυρίζονται πως ήταν άγρια η επίθεση και είχε διάρκεια, καθώς για πάνω από 1,5 λεπτό κράτησε ο ξυλοδαρμός. Μάλιστα, κάποιοι τόσο κατά τη διάρκεια του περιστατικού όσο και μετά, φοβήθηκαν πραγματικά πως θα μπορούσε ο πρόεδρος της ΑΕΛ να πάθει πολύ χειρότερα...

sportdog
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.