Header Ads


Η συμβουλή του Θωμά Μαύρου στον Αραούχο (audio)

Η συμβουλή του Θωμά Μαύρου στον Αραούχο (audio)


Την άποψη ότι ο Σέρχιο Αραούχο δεν πρέπει να βγαίνει έξω από την αντίπαλη περιοχή εξέφρασε ο Θωμάς Μαύρος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο. 


Ο Σέρχιο Αραούχο δεν πρέπει να βγαίνει έξω από την περιοχή εξέφρασε ο Θωμάς Μαύρος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, με αφορμή την αυτοβιογραφία του «Ποιος, ποιος, ποιος, ο μαύρος θεός».

Στη συνέχεια, ο θρυλικός επιθετικός της ΑΕΚ και της Εθνικής τόνισε πως πρέπει οι ομάδες να βασιστούν περισσότερο στους Έλληνες ποδοσφαιριστές, ώστε να ενισχυθεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και να δυναμώσει κατά συνέπεια και το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θωμάς Μαύρος στην εκπομπή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου «Τα διαμάντια είναι παντοτινά»

Για τον λόγο που έβαλε τόσες προσωπικές στιγμές στο βιβλίο του, την μικρή του ηλικία: «Ήθελα να δώσω στον κόσμο την ευκαιρία να γνωρίσει μία άλλη πτυχή του Θωμά εκτός από την ποδοσφαιρική, να γνωρίσει λίγο τον χαρακτήρα του και κάποια πράγματα που μου συνέβησαν και εμένα στη ζωή μου».

Για την μεγάλη ευκαιρία που πήρε ως παιδάκι από τον Τζο Μάλετ στον Πανιώνιο και στη συνέχεια από τον Μπίλι Μπίγκαν στην Εθνική: «Είναι ένα ερώτημα πολύ σοβαρό, στο οποίο πρέπει να δοθούν λύσεις για να έχουμε πρωτάθλημα με Έλληνες σούπερ σταρ και Εθνική ομάδα, ακόμα και με παλαιμάχους. Γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε ούτε Έλληνες παλαιμάχους. Η τάση να αγοράζουμε ξένους ποδοσφαιριστές και να μην κοιτάμε τον Έλληνα είναι επιδημία. Πρέπει να αλλάξει αυτό το συντομότερο, γιατί μας οδηγεί στην καταστροφή. Δεν λέω να μη παίρνουμε, αλλά να παίρνουμε με προσοχή και επιλεγμένα και ως ένα βαθμό. Τέσσερις-πέντε ποδοσφαιριστές».

Για τη συνεργασία του με τον Μπάγεβιτς: «Παίξαμε πολύ καλά με τον Ντούσαν».

Για το τι είναι το γκολ, είναι θέμα ενστίκτου: «Σίγουρα είναι αγάπη, να θέλεις να βάζεις γκολ το πρώτο. Και μετά πρέπει να συμπληρωθεί ένα κράμα προσόντων που πρέπει να έχεις για να μπορείς να το πετυχαίνεις. Για να το κάνεις γκολ πρέπει να έχεις προπονηθεί πάρα πολύ, να έχεις δει τι χρειάζεσαι και να έχεις δουλέψει πάρα πολύ, την εκρηκτικότητα, να εκτελείς με τη μία επειδή δεν έχεις την πολυτέλεια χρόνου και τόπου, να είσαι πρώτος στη φάση. Πρέπει να έχεις και τα δύο πόδια, το κεφάλι. Είναι διάφορα πράγματα που πρέπει να τα προπονήσεις, ώστε την κατάλληλη στιγμή να είσαι έτοιμος».

Για την ΑΕΚ: «Δόξα τω Θεώ μέχρι στιγμής που μιλάμε είμαι χαρούμενος. Βλέπω άνοδο στην ομάδα και περιμένω περισσότερα στο μέλλον».

Για τον Αραούχο: «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, πολύ τεχνίτης και πολύ επικίνδυνος. Απλώς να μην βγαίνει πολύ έξω από την περιοχή, αφού εκεί μέσα είναι περισσότερος επικίνδυνος. Περιμένουμε πολλά και πιστεύω ότι θα προσφέρει στην ομάδα».



*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.