Header Ads


Ρεμί ή Μπόγιαν και... Αραούχο στην ΑΕΚ!

Ρεμί ή Μπόγιαν και... Αραούχο στην ΑΕΚ!


Ο Μπόγιαν Κρκιτς είναι η εναλλακτική της Λας Πάλμας αν δεν πάρει τον Λοΐκ Ρεμί, με την ΑΕΚ να περιμένει έναν εκ των δύο για να πάρει τον Σέρχιο Αραούχο!


Ο Αραούχο είναι κοντά στην επιστροφή του στην Ενωση αλλά αυτή θα οριστικοποιηθεί από την στιγμή που η Λας Πάλμας θα βρει επιθετικό. Εναν επιθετικό που θα παίζει τόσο ως 9άρι όσο και στα άκρα θέλουν, συγκεκριμένα, οι Ισπανοί σύμφωνα με το Canarias Radio La Autonomica, το οποίο μεταδίδει την είδηση για το ενδιαφέρον για τον Μπόγιαν.

Συγκεκριμένα, ιταλικά δημοσιεύματα θέλουν την Κάλιαρι να έχει μπει σφήνα στην υπόθεση του Λοΐκ Ρεμί, ο οποίος είναι ο πρώτος στόχος της Λας Πάλμας. Ετσι, η ομάδα από τις Κανάριες Νήσους εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Μπόγιαν, ο οποίος -σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ- αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ομάδας και γι' αυτό είχε βρεθεί στο στόχαστρο και τον Ιανουάριο.

Θετικό για την ΑΕΚ είναι και το γεγονός ότι ο Κρκιτς εμφανίζεται κάτι παραπάνω από θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ισπανία αφού δεν υπολογίζεται από την Στόουκ και επιθυμεί να κάνει restart μέσω της La Liga. Για την Ενωση, φυσικά, είναι βασικά αδιάφορο το αν η Λας Πάλμας θα αποκτήσει όντως τον Μπόγιαν ή τον Ρεμί που είναι ο πρώτος στόχος της.

Το μόνο που ενδιαφέρει την ΑΕΚ είναι οι Ισπανοί να αποκτήσουν έναν από τους δύο, γιατί από την στιγμή που θα γίνει αυτό, η επιστροφή του Αραούχο στους Κιτρινόμαυρους θα είναι γεγονός!

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.