Header Ads


Αφηνιασμένος ο Σκόκο: Πέτυχε δύο γκολ στο Κύπελλο (VIDEO)

Αφηνιασμένος ο Σκόκο: Πέτυχε δύο γκολ στο Κύπελλο (VIDEO)


Τα καρφώνει και στο Κύπελλο Αργεντινής ο "υδραυλικός" - Τι δήλωσε ο Νάτσο μέτα το παιχνίδι


Μπορεί να βρίσκεται μια ανάσα από την έξοδο από τη Νιούελς αλλά ο Νάτσο Σκόκο είναι 100% επαγγελματίας και δεν χαρίζει. O "υδραυλικός" πήρε από το χέρι τη Νιούελς και στο Κύπελλο καθώς με δυο γκολ την οδήγησε στη νίκη με 4-1 κόντρα στη Σεντράλ και μαζί στην πρόκριση στους 32 του Κυπέλλου.

Έτσι στο 16ο λεπτό του αγώνα της Νιούελς με την Σεντράλ Νόρτε Σάλτα, έκανε το 1-0 με κεφαλιά από κοντά μετά από σέντρα του Φορμίκα.

Η Σεντράλ στη μοναδική της φάση στο ματς στο 45’ έκανε το 1-1 με τον Βάργκας αλλά ο Ντομίνγκες στο 55’ έδωσε και πάλι προβάδισμα στη Νιούελς.

Και δύο λεπτά μετά, ο Σκόκο με πέναλτι έγραψε το 3-1. Το τελικό 4-1 έκανε ο Ελίας στο 70'.

Μετά το παιχνίδι ο Νάτσο έκανε κάποιες λογικές δηλώσεις σχολιάζοντας τον αγώνα και τονίζοντας πως προσπαθεί να μη σκέφτεται το μέλλον του. Συγκεκριμένα είπε: «Προσπαθήσαμε να δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο γι’ αυτή τη φανέλα. Θέλουμε να λυθούν όλα τα προβλήματα το συντομότερο, για το καλό του συλλόγου. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, πολύ δεμένη, με νεαρούς και έμπειρους παίκτες, κι αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα», τόνισε.

Όσο για το τι επιφυλάσσει το μέλλον; «Προσπαθώ να μη σκέφτομαι το μέλλον. Θέλουμε να προκριθούμε στο Λιμπερταδόρες, ελπίζω να τα καταφέρουμε».






*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.