Header Ads


Unlabelled Κάνει την πρώτη κίνηση για Αραούχο

Κάνει την πρώτη κίνηση για Αραούχο


Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την πρώτη επαφή της με τη διοίκηση της Λας Πάλμας, στην οποία θα εκφράσει επίσημα την επιθυμία της να κρατήσει τον Αργεντινό φορ και θα διαπιστώσει τις αρχικές σκέψεις των Ισπανών.


Η επιθυμία της ΑΕΚ να κρατήσει τον Σέρχιο Αραούχο είναι δεδομένη. Το ίδιο και η απόφαση να κυνηγήσει την υπόθεση του Αργεντινού επιθετικού και να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να τον έχει στο ρόστερ της και την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη προσπάθεια θα ξεκινήσει και επίσημα σύντομα.

Στην Ένωση γνωρίζουν πολύ καλά ότι λόγω των ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν με την Λας Πάλμας (όπως η αλλαγή προπονητή), αυτή η υπόθεση μπορεί να τραβήξει κάπως χρονικά. Όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε κάθε περίπτωση πρόθεσή τους είναι σύντομα να κάνουν την πρώτη κίνησή τους προς την Ισπανική ομάδα. Να γίνει, δηλαδή, μια επαφή σε κορυφαίο επίπεδο, στην οποία η ΑΕΚ θα μεταφέρει επίσημα στη Λας Πάλμας την επιθυμία της να κρατήσει τον Αργεντινό και θα διαπιστώσει ποια είναι τα δεδομένα της υπόθεσης και οι αρχικές σκέψεις της άλλης πλευράς.

Όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ θα ήταν ανοικτή να συζητήσει μια σειρά από «φόρμουλες» για την παραμονή του Αραούχο, από τον απλό -εκ νέου- δανεισμό μέχρι όποια άλλη λύση θα μπορούσε να καλύψει και τις δύο ομάδες. Και είναι, βέβαιο, ότι στην κουβέντα θα βάλει και την παράμετρο της συμμετοχής της Ένωσης στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και γενικά την ευρωπαϊκή της συμμετοχή, η οποία είναι σίγουρο ότι θα βοηθούσε και την Λας Πάλμας να ανεβάσει -κι άλλο- τις μετοχές ενός ποδοσφαιριστή που αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της, αλλά μέχρι τον περασμένο Γενάρη βρισκόταν στα κάτω του μετά τις γνωστές περιπέτειες που είχε.

Όσον αφορά τον ίδιο τον Αραούχο, έχει τονίσει επανειλημμένα ότι θα ήθελε να συνεχίσει στην ΑΕΚ, κάτι που σίγουρα θα παίξει κι αυτό ρόλο, σε μια υπόθεση που φυσικά και δεν είναι εύκολη, όμως οι Κιτρινόμαυροι σκοπεύουν να την παλέψουν αρχίζοντας άμεσα αυτή την... παρτίδα σκάκι με την πρώτη τους κίνηση.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.