Header Ads


Unlabelled Αυτό είναι το κλειδί που φέρνει τον παικταρά στην ΑΕΚ - Θα τα "σπρώξει" ο Μελισσανίδης;

Αυτό είναι το κλειδί που φέρνει τον παικταρά στην ΑΕΚ - Θα τα "σπρώξει" ο Μελισσανίδης;


Μόνο μία η λύση της Ένωσης για το ντιλ με τον παιχταρά και το στοιχείο που την ενώνει με τον πανάκριβο στόπερ. 


Την ώρα που όλοι οι ΑΕΚτζήδες περίμεναν νεότερες εξελίξεις για την υπόθεση του Νάτσο Σκόκο, την Παρασκευή η είδηση που διέρρευσε στον Τύπο, μάλλον απογοήτευσε τους οπαδούς της ομάδας. Γιατί δεν είναι λίγο, εκεί που όλοι ακούνε για κόλπα και τρικ και ότι ο Αργεντινός συμφωνεί προφορικά με την Ένωση, να διαβάζουν ότι ο Δικέφαλος δεν θα περιμένει τον 32χρονο... εσαεί και πως έχει εναλλακτικές στη λίστα του.

Στην ουσία αυτή η διάθεση, που δεν έχει η ΑΕΚ για αναμονή, δικαιώνει τονSportDog, που είχε επισημάνει κάποιες δυσκολίες. Όπως είχαμε τονίσει, το ζήτημα αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια ακόμα. Η ιστορία έχει ψωμί και δεδομένα θα μετρήσει η τελική πρόθεση του "δαίμονα", ο οποίος στην παρούσα φάση δεν ικανοποιείται από την "κιτρινόμαυρη" πρόταση, αλλά το σημαντικότερο δεν παίρνει τα οφειλόμενα από τη Νιούελς.

Μην ξεχνάμε, ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τα χρήματα μετράνε περισσότερο από το συναίσθημα. Η Ένωση μπορεί να τον κερδίσει, μόνο και εφόσον μιλήσει στην τσέπη του και όχι στην καρδιά του. Το σχέδιο όμως που ακούστηκε, περί ανανέωσης με τη Νιούελς Ολντ Μπόις και δανεισμό από την ΑΕΚ, μόνο λογικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ίσα, ίσα που φαντάζει ανέφικτο.

Όσον αφορά το άλλο σενάριο που κυκλοφόρησε για την ΑΕΚ, ο SportDog είναι επιφυλακτικός! Αναφερόμαστε στον Γιόχαν Τζουρού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από το Αμβούργο, κατόπιν επιθυμίας του. Ο 30χρονος διεθνής Ελβετός όντως προτάθηκε, αλλά η Ενωση δεν έχει προχωρήσει την υπόθεση.

Πρόκειται για παίκτη εργαλείο. Μιλάμε για δεξιοπόδαρο στόπερ που μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις του κέντρου της άμυνας, έχει τη δυνατότητα να καλύψει το δεξί άκρο, αλλά και να χρησιμοποιηθεί ως κόφτης στον άξονα. Τέτοιοι παίκτες δεν είναι φθηνοί και δύσκολα θα μπορούσε να αγγίξει τις απαιτήσεις του ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Η αγοραστική του αξία, σύμφωνα με το transfermarkt κυμαίνεται στα 2 εκατ. ευρώ, όταν η υψηλότερη τιμή που έπιασε στην καριέρα του ήταν τα 8 εκατ, όταν ήταν μέλος της Άρσεναλ.

Βέβαια, αν η ΑΕΚ δεν διέψευδε το ενδιαφέρον για τον Ελβετό, θα εικάζαμε ότι μπορούσε να τον... ψήσει μέσω της εταιρείας ένδυσής της, τη Nike, η οποία ντύνει αποκλειστικά τον Τζουρού. Αυτό είναι ένα σενάριο που δεν στερείται λογικής. Έχουμε δει δηλαδή αθλητικές εταιρείες να καλύπτουν συμβόλαια παικτών. Το πρόβλημα όμως είναι, ότι δεν το έχουμε δει να εφαρμόζεται στη φτωχή Ελλάδα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.