Header Ads


Unlabelled "Άπιαστος" ο Νεγρέδο, αλλά ο Τίγρης "ψήνει" άλλη μεταγραφή για την επίθεση - Θα "πέσει" το ΟΑΚΑ...

"Άπιαστος" ο Νεγρέδο, αλλά ο Τίγρης "ψήνει" άλλη μεταγραφή για την επίθεση - Θα "πέσει" το ΟΑΚΑ...


Aπίθανο για την AEK να "χτυπήσει" τον Ισπανό άσο, αλλά είναι, πλέον, πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα ένας ξένος αστέρας που αγαπήθηκε όσο λίγοι. Διάβασε ποιος!




Κυκλοφόρησε σήμερα το απίθανο σενάριο ότι η ΑΕΚ «παλεύει», μέσω του Μανόλο Χιμένεθ, την περίπτωση του Αλβάρο Νεγρέδο, ωστόσο κάτι τέτοιο δε φαίνεται να έχει καμία βάση.

Πρόκειται, άλλωστε, για έναν επιθετικό που έχει κασέ 4 εκ. ευρώ το χρόνο, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Βαλένθια, άρα απαιτούνται χρήματα για την απόκτησή του, ακόμα και με τη μορφή του δανεισμού, ενώ ο ίδιος ο παίκτης παρουσιάζεται θετικός να παραμείνει στις «νυχτερίδες» για να δοκιμάσει την τύχη του με τον νέο προπονητή, τον Μαρθελίνο Γκαρθία.

Παράλληλα, ακόμα κι αν η ΑΕΚ μπορούσε να κάνει το …θαύμα με τον Ισπανό άσο, μιλάμε για έναν επιθετικό που δεν ταιριάζει στα «θέλω» του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος ψάχνει για έναν πιο «ντελικάτο» φορ και όχι στα «κυβικά» του ...Ούγκο Αλμέιδα.

Πάντως, την ίδια ώρα είναι γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» παλεύουν και έχουν προχωρήσει σημαντικά την περίπτωση του Νάτσο Σκόκο. Η περίπτωση του Αργεντινού άσου θεωρείται η ιδανική προκειμένου από τη μία οι ΑΕΚτζήδες να «ξεχάσουν» άμεσα τον Σέρχιο Αραούχο και από την άλλη να ανέβει το επίπεδο της ομάδας.

Παράλληλα, υπάρχει όντως έντονο ενδιαφέρον για τον 23χρονο εξτρέμ Μπούργκι, που ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η συγκεκριμένη υπόθεση «δουλεύεται» ανεξάρτητα από την περίπτωση Νάτσο Σκόκο, ο οποίος, άλλωστε, είναι ο διακαής πόθος του Δημήτρη Μελισσανίδη.

sportdog
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.