Header Ads


Ο Νάτσο και το συναίσθημα…

Ο Νάτσο και το συναίσθημα…


Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναλύει τα δεδομένα της επιστροφής του Νάτσο Σκόκο στην ΑΕΚ. Τα όπλα της Ένωσης, η επιθυμία του παίκτη και τα σημεία – κλειδιά της μεγάλης μεταγραφής.


Πως τα φέρνει η ζωή... Η ΑΕΚ πούλησε τον Σκόκο στο… άνθος της ηλικίας του επειδή δεν μπορούσε να τον κρατήσει λόγω οικονομικών προβλημάτων και τώρα έχει πάρα πολλές ελπίδες να τον φέρει πίσω λόγω οικονομικής… άνεσης. Και οικονομικών προβλημάτων της ομάδας που τον έχει.

Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που εδώ και τέσσερα χρόνια πληρώνει πριν την ώρα της και αυτό αρχίζει σιγά σιγά να παίζει ρόλο στην προσέλκυση παικτών μαζί βέβαια με την προοπτική και της ευρωπαϊκής συμμετοχής ιδίως όταν υπάρχει και το δέλεαρ ακόμη και του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν εκτός όλων των άλλων είναι τεστ και γι’ αυτό. Η ΑΕΚ έβαλε δύο μεγάλους στόχους από το βράδυ της νίκης στη Νέα Σμύρνη και της κατάκτησης του πρώτης θέσης στα πλέι οφ. Να ξαναφέρει στην Ελλάδα τους δύο Αργεντίνους που τρελαίνουν τους οπαδούς αλλά μπορούν να κάνουν και μεγάλη διαφορά στο Ελληνικό πρωτάθλημα και όχι μόνο. Δεν κρύφτηκε, δεν σκέφτηκε τι θα ειπωθεί αν οι δύο αυτές αντικειμενικά δύσκολες περιπτώσεις δεν προχωρήσουν. Έβαλε μπρος…

Ο Νάτσο Σκόκο προηγείται γιατί εκεί υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση του παίκτη με την ομάδα του. Δεν είναι ένα απλό περιουσιακό στοιχείο. Είναι ένα παιδί που δέθηκε με την ομάδα από την ημέρα που ξεκίνησε και θυσίασε πάρα πολλά για να την υπηρετήσει και αρκετά από τα παραγωγικά χρόνια που θα μπορούσε να βγάλει πολλά περισσότερα αλλού.

Πηγαίνοντας στα Εμιράτα, στην Αγγλία και την Βραζιλία μάζεψε τα χρήματα για να αφιερώσει κάποια καλά χρόνια που συνοδεύτηκαν με επιτυχίες και στη Νίουελς. Είναι ένα παιδί που έχει και το συναίσθημα εκτός από τον επαγγελματισμό. Γι’ αυτό θα είναι πολύ πιο εύκολο για αυτόν να φύγει από τη Νιούελς έχοντας πείσει πως δεν γίνεται τίποτα άλλο.

Εκτός από σχεδόν απλήρωτος πληρώνει πλέον κι από την τσέπη του για να μπορούν να κάνουν προπόνηση άλλα παιδιά της ομάδας με μικρά συμβόλαια. Έτσι είναι ο Νάτσο και έτσι μπορεί να έρθει. Βεβαίως με χρήματα εφάμιλλα της αξίας του, δηλαδή με ένα συμβόλαιο σαν κι αυτό που είχε και θα έχει αν επιστρέψει ο Αραούχο.

Το καλό είναι ότι για κάποιο λόγο πάντα ήθελε να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Δεν το έκρυβε. ΤΩΡΑ είναι η ευκαιρία. Και για αυτόν και για εμάς που ποτέ δεν τον ξεχάσαμε κι ας περάσαμε και δύσκολα μαζί.

Εκτός των άλλων δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε, εγώ τουλάχιστον δεν θα το κάνω ποτέ ακόμη κι αν δεν ξαναφορέσει, χτύπα ξύλο, την φανέλα της ΑΕΚ, το πως έφυγε. Αν και απλήρωτος και ταλαιπωρημένος επέλεξε να δεχτεί την ανανέωση συμβολαίου έξι μήνες πριν την λήξη του και έτσι το καλοκαίρι πουλήθηκε με την ΑΕΚ να βάζει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία σε μια τρομερά δύσκολη εποχή. Χρήματα που θα μπορούσε να τα είχε πάρει ο Νάτσο έχοντας μείνει ελεύθερος. .

Ανεξάρτητα από το αν εκείνα τα χρήματα έπιασαν τόπο σημασία έχει πως ο Νάτσο έφυγε από την ΑΕΚ με τρόπο που δεν έφυγαν παιδιά που στην ΑΕΚ όφειλαν το ότι μπήκαν στον χάρτη. Και δεν λέω για τον Κώστα Μανωλά μόνο. Ακόμη κι οι Σιαλμάδες κι οι Καράμπελες έκαναν μαγκιές για να φύγουν πατώντας στο ότι η ΑΕΚ τους χρώσταγε κι έτσι τα ταμεία δεν είχε μπει ευρώ. Μακάρι λοιπόν  η ΑΕΚ να περάσει το τεστ και το 11 με το 32 να σμίξουν σε λίγο καιρό και να αρχίσουν τα… όνειρα.

Ο Νάτσο προηγείται. Χρονικά…

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.