Ανδριόπουλος: «Αυτή ακριβώς θα είναι η χωρητικότητα της Αγια-Σοφιάς» | AEK Fans Blog

Ανδριόπουλος: «Αυτή ακριβώς θα είναι η χωρητικότητα της Αγια-Σοφιάς»

Written By pournD on Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 | 10:39 μ.μ.

Την ακριβή χωρητικότητα που θα έχει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, αποκάλυψε στην εκπομπή του Ντέμη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Ανδριόπουλος. 


Για πρώτη φορά από επίσημα χείλη γίνεται γνωστή η χωρητικότητα που θα έχει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Συγκεκριμένα, ο πρότζεκτ μάνατζερ της Αγιά-Σοφιάς, Δημήτρης Ανδριόπουλος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε πως στο γήπεδο θα υπάρξουν 31 χιλ. θέσεις ακριβώς.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή του Ντέμη στον ΣΠΟΡ FM

«Με τον Νικολαΐδη είχαμε συνάντηση το 2007 και μου έλεγε το όραμά του για ένα γήπεδο 60.000 θέσεων και χαιρόμουν που ένας Έλληνας θέλει να φτιάξει ένα γήπεδο ισπανικών προδιαγραφών. Τότε του είχε πει ότι δεν είναι εφικτό. Εδώ είναι μια άλλη πραγματικότητα. Το γήπεδο θα μπορούσε να γίνει και μικρότερο και περισσότερο από 30.000. Υπάρχουν διάφορα ζητήματα που καθορίζουν το μέγεθος. Το οικόπεδο, η εμπορικότητα, η UEFA. Το οριστικό είναι 31.000 θέσεις και κάναμε το χατίρι του δήμου κατεβάζοντας το στέγαστρο δύο μέτρα με αποτέλεσμα να «κοπούν» 1.000 θέσεις. Ήταν μια ένδειξη καλής θελήσεως. Ο δήμος το ζητούσε αλλά μετά δεν το εκτίμησε», ανέφερε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn