Προπονητής Βοσνίας: «Αυτοάμυνα το χτύπημα στον Γιαννιώτα - Μας κατέστρεψαν οι Έλληνες»! | AEK Fans Blog

Προπονητής Βοσνίας: «Αυτοάμυνα το χτύπημα στον Γιαννιώτα - Μας κατέστρεψαν οι Έλληνες»!

Written By Juker on Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 | 10:05 μ.μ.

Αδιανόητες δηλώσεις από τον Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς για τα όσα τραγικά συνέβησαν χθες βράδυ στη Ζένιτσα! Αυτοάμυνα χαρακτήρισε τη γροθιά στον Γιαννιώτα, λέγοντας πως οι Έλληνες επιτέθηκαν στον βοηθό του! 


Λάδι στη φωτιά συνεχίζουν να ρίχνουν οι Βόσνιοι!

Και μάλιστα, δια στόματος του ίδιου του ομοσπονδιακού τεχνικού τους, Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς!

Μία μέρα μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν στη Ζένιτσα, 56χρονος τεχνικός επισκέφτηκε το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν ο Λούλιτς και μιλώντας στο ''avaz.ba'', υποστήριξε: «Ο Λούλιτς είναι καλά. Η διάθεσή του ήταν καλή, παρά τα όσα έγιναν. Ο Σούνιτς, κανονικά, έπρεπε να μείνει και αυτός στο νοσοκομείο, αλλά βγήκε με δική του πρωτοβουλία. Έχει ένα μεγάλο κόψιμο στο πόδι. Είδατε τι έκαναν οι Έλληνες χθες το βράδυ. Έχουμε δύο παίκτες στο νοσοκομείο, μας κατέστρεψαν»!

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται ο βοηθός του, Στεφάν Ζιλί, για το γεγονός ότι έσπασε δύο δόντια του Γιάννη Γιαννιώτα, ο Μπαζντάρεβιτς τόνισε: «Πώς να νιώθει; Ήταν λάθος αυτό που έγινε. Προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση και του επιτέθηκαν οι Έλληνες παίκτες. Ήταν αυτοάμυνα».

Για το ματς, ο Μπαζντάρεβιτς δήλωσε: «Περιμέναμε ότι θα γινόταν έτσι και έγινε. Δύο παίκτες μας κατέληξαν στο νοσοκομείο, σε όλο το παιχνίδι χτυπούσαν τους παίκτες μας. Ο διαιτητής έπρεπε να μας δώσει τουλάχιστον ένα πέναλτι, αλλά κι εμείς έπρεπε να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί».

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn