«Βράζουν» στον Άρη με την διαιτησία: «Ξέραμε ότι θα έβγαζαν την ΑΕΚ τρίτη...» | AEK Fans Blog

«Βράζουν» στον Άρη με την διαιτησία: «Ξέραμε ότι θα έβγαζαν την ΑΕΚ τρίτη...»

Written By Juker on Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017 | 11:13 μ.μ.

Φανερά ενοχλημένοι στον Αρη, εξέδωσαν ανακοίνωση για τα όσα έγιναν σήμερα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.


Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι του Άρη μετά το παιχνίδι του «Nick Galis Hall», όπου η ΑΕΚ έκανε break και το 2-0 στη σειρά. Ο λόγος είναι τα τραγικά διαιτητικά λάθη και λόγω αυτών η ΚΑΕ Αρης αποφάσισε να τοποθετηθεί και επίσημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί το διαιτητικό τρίο των κ.κ. Σχινά, Μπήτη και Μαγκλογιάννη, οι οποίοι οδήγησαν τη σειρά των αγώνων με την ΑΕΚ εκεί που έπρεπε, στο 2-0.

Ο ΑΡΗΣ έχει αδικηθεί και στο (πρόσφατο και μη) παρελθόν, όμως αυτήν τη φορά οι τρεις διαιτητές χρειάστηκε να υπερβάλλουν εαυτούς για να ηττηθεί η ομάδα μας, αφού ούτε η αποβολή του προπονητή μας, ούτε η διακομιδή του Ουίλ Κάμινγκς στο νοσοκομείο, ούτε ο νέος τραυματισμός του Βασίλη Καββαδά φαίνονταν ικανοί παράγοντες για να λυγίσουν τους παίκτες μας, οι οποίοι πήραν διαφορά 10 πόντων στον αγώνα και την είδαν να εξανεμίζεται με τρόπο μαγικό...

Θέλουμε πραγματικά να συγχαρούμε και τους παίκτες μας, που κατάφεραν να ολοκληρώσουν έναν αγώνα ο οποίος εξελίχθηκε σε φαρσοκωμωδία.

Κι όλα αυτά, σε μία σειρά που ως μοναδικό έπαθλο έχει το γόητρο. Δε θέλουμε ούτε να φανταστούμε τι θα συνέβαινε αν οι αγώνες αυτοί έκριναν κάτι πιο ουσιαστικό.

Δε θα κάνουμε τη χάρη σε κανέναν και θα παλέψουμε για τη νίκη το Σάββατο στο «Νίκος Γκάλης», ακόμα κι αν η έκβαση της σειράς είναι (προ)αποφασισμένη…».

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn