Header Ads


Unlabelled Εδωσε 75 εκατ.ευρώ ο Ιβάν Σαββίδης για να πάρει ένα κάλπικο Κύπελλο!

Εδωσε 75 εκατ.ευρώ ο Ιβάν Σαββίδης για να πάρει ένα κάλπικο Κύπελλο!


Ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζει ένα κάλπικο Κύπελλο, ένα τρόπαιο που κατακτήθηκε με γκολ οφσάιντ του Πέδρο Ενρίκε και έτσι ανέβασε τους τίτλους του σε 5…


Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης για να φτάσει σε αυτό το πρώτο του τρόπαιο έχει πληρώσει 75 εκατ.ευρώ. Ολα αυτά για ένα κάλπικο τρόπαιο.

Αναλυτικά το αφιέρωμα της LiveSport:

«Ο Ιβάν Σαββίδης χρειάστηκε να επενδύσει το ποσό των 75 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ, από το 2012 όταν και ανέλαβε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, για να πανηγυρίσει ο Δικέφαλος μία κούπα μετά από 14 χρόνια.

Μία ενδιαφέρουσα ανάλυση για τα ποσά που έχει επενδύσει ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ προκειμένου στην Τούμπα να πανηγυρίσουν την κατάκτηση ενός τροπαίου φιλοξενεί στο σημερινό της φύλλο η LiveSport.

Ο Δικέφαλος πανηγύρισε το περασμένο Σάββατο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στον τελικό απέναντι στην ΑΕΚ και όπως παρουσιάζει η LiveSport ο Σαββίδης από το 2012 όταν και ανέλαβε το πλειοψηφικό πακέτο του συλλόγου έχει ξοδέψει συνολικά 75 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ιβάν Σαββίδης από τον Αύγουστο του 2012 ως τον Φεβρουάριο του 2015 είχε έσοδα 44,5 εκατομμυρίων ευρώ και έξοδα 87,5 εκατομμυρίων ευρώ. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα ο Σαββίδης επένδυσε το ποσό των 43 εκατομμυρίων ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από τον Μάρτιο του 2015 μέχρι και σήμερα, ο ΠΑΟΚ είχε έσοδα 53 εκατομμυρίων ευρώ και έξοδα 85 εκατομμυρίων ευρώ. Και αυτή η διαφορά τη συγκεκριμένη διετία, που ανέρχεται στο ποσό των 32 εκατομμυρίων ευρώ, καλύφθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη, ανεβάζοντας έτσι το σύνολο της επένδυσής του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το 2012 στα 75 εκατομμύρια ευρώ.

Όσον αφορά στα ποσά που δαπανήθηκαν για τις μεταγραφές παικτών από το 2012, ο Σαββίδης έχει ξοδέψει το ποσό των 22 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ όσον αφορά τα έσοδα από τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών, αυτά ανέρχονται στο ποσό των 21,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο δημοσίευμα παρουσιάζονται και οι ζημιές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανά χρονιά. Τη σεζόν 2012-2013 αυτές ανέρχονται στο ποσό των 4,8 εκατομμυρίων ευρώ, τη σεζόν 2013-2014 στα 9,2 εκατομμύρια ευρώ, τη σεζόν 2014-2015 στα 15,6 εκατομμύρια ευρώ, τη σεζόν 2015-2016 στα 9,7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η πρόβλεψη για την τρέχουσα σεζόν είναι ότι οι ζημιές θα κυμανθούν σε ένα ποσό μεταξύ 11 και 13 εκατομμυρίων ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει διαθέσει μέχρι στιγμής 18 εκατομμύρια ευρώ για να καλυφθούν προηγούμενα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο, ενώ διέθεσε και 20 εκατομμύρια ευρώ για να καλυφθούν οφειλές που υπήρχαν προς τρίτους, για να γίνουν επενδύσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις καθώς και για να καλυφθούν ανάγκες για την ακαδημία του συλλόγου, η οποία κοστίζει κάθε χρόνο το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ».


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.